![]() |
tam też "gubią" dzieci: press.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html
|
![]() |
tam też "gubią" dzieci: press.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
durczok, kozidrak, cimoszewicz, najsztub, i setki innych ponad prawem... masz racjętam też "gubią" dzieci: press.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
UK.. wdrożono szczepienia dzieci i... " liczba zgonów dzieci w wieku od 10 do 14 lat, między 38 a 41 tyg tego roku była o 62% większa niż średnia z pięciu lat" -- newstarget.com/2021-12-03-excess-mortality-uk-children-vaccine-rollout.html
|
![]() |
Ładuj studentki za darmo! Nawet *** ma teraz ponad 10 koła takich co nie odmawiają.
|
![]() |
UK.. wdrożono szczepienia dzieci i... " liczba zgonów dzieci w wieku od 10 do 14 lat, między 38 a 41 tyg tego roku była o 62% większa niż średnia z pięciu lat" -- newstarget.com/2021-12-03-excess-mortality-uk-children-vaccine-rollout.htmlOdmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|