![]() |
...bardzo przykra sprawa, ale komentarze naszych rodaków świadczą o ich poważnym deficycie intelektualnym!
|
![]() |
Bo jak się nie umie kierować, to PKSy pozostają.
|
![]() |
Gdyby Państwo Polskie zapewniało swoim obywatelom godne warunki pracy i godziwe wynagrodzenie, to nikt w wieku 20-21 lat nie wyjeżdżałby za chlebem...Tragedia.
|
![]() |
Rozplakalam się po przeczytaniu takich wiadomości.ciągle w tej cholernej Holandiii giną Polacy.
|
![]() |
Znowu Ałdi...
|
![]() |
"EMIGRACJA TO NIE DRAMAT - TO SZANSA !"
|
![]() |
Co Państwo Polskie każdy ma wybór tak samo niech napiszą kto prowadził to audii sam byłem tam pół roku wszystko można kupić wszystko dostępne a teraz jestem De ale sobota i do 20 wszystko zamknięte tylko stacje i bary otwarte a szkoda rodzin i samochodu że wpadł a ich nieznalem ale znam tam drogi są lepsze tylko czemu Polacy wypadają ciekawe pozdr i kondolencje dla rodziny a emigracja to wybór i szansa a nie coś złego a zawsze w Polsce można pracowac
|
![]() |
Szkoda każdego ludzkiego zycia a przed nimi bylo całe życie
|
![]() |
W Polsce uczciwi wegetują, zarabiają kombinatorzy i oszuści. Jak można godnie żyć za 1600 zł? Myślę że mając rodzinę w Pl i prawo wyboru o którym mówisz, to każdy wybrał by Pl a więc przyczyna prosta brak godziwego wynagrodzenia.
|
![]() |
Poljaki nie umiejta jezdzić, szczególnie te młode ogłupiałe szczawiki! Oni tylko wiedzą jak naciskać pedał gazu i ruszać kierownica... a potem klikać minus przy komentarzach. Oni nic więcej nie umieją! To pokolenie pustodzbanów róbta-co-chcjeta.
|
![]() |
Wiadomość o tym zdarzeniu zszokowała mnie i to bardzo nie mogłem w to uwierzyć . Znałem tych chłopaków i ta wiadomość to tregedia , niestety nikt nie miał wpływu na to jak się to potoczy . Nikt by nie pomyślał że może stać się coś takiego . Nie rozumiem komentowania niektórych ludzi typu „ jak się nie umie jeździć „ przecież to mogło przydarzyć się każdemu nawet jeśli jesteś dobrym kierowcą . Wyrazy współczucia dla całej rodziny i bliskich
|
![]() |
Żeby przeczytać o śmierci ludzi trzeba najpierw obejrzeć reklamę. Ten świat jest chory, ten dziennik też.
|
![]() |
Uważam że powinno się uszanować śmierci tych młodych ludzi nie komentować i nie osądzać bo to jest bez szacunku i empatii
|
![]() |
Polacy uciekajcie z Holandii, holendrzy powiedziec że nas nie lubia TO MAŁO
|
![]() |
Holandia to gówniany kraj wszędzie mają te swoje bagna niczym nie zabezpieczone nie ogrodzone chwila nieuwagi i po tobie
|
![]() |
Kazdego z nas czeka dołek prędzej lub puzniej.,.
|
![]() |
"EMIGRACJA TO NIE DRAMAT - TO SZANSA !" - Lady Komorowska
|
![]() |
TO cała Holandia...Praca ,praca,praca....ileż można...człowiek to nie robot,a tam wymagają do oporu ...i nic do gadania ....ROBOTA
|
![]() |
A teraz to audi trafi do Polski jako bezwypadkowe
|
![]() |
A co tu komentować, jakby jechał powoli to by nie przebił barierek .. Po prostu brawura , to samo w Polsce robią ..
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|