Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Czytelnik: Ser u producenta droższy niż w supermarkecie. Dlaczego?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 marca 2017 r. o 11:17 Powrót do artykułu
jaja to się dzieją ale w OSM Janów Lubelski
Odpowiedz
Współczesne dziennikarstwo mnie przeraża! Autor "artykułu" wydał z siebie niecałe 200 wyrazów, a Wy ludziska tyle komentarzy napisaliście... No i jak "dziennikarz" (aa) następnym razem miałby mieć motywację, aby coś więcej napisać, kiedy lud zadowala się kilkoma rzuconymi na wiatr zdaniami?
Odpowiedz
Przecież to normalne, przykładowo NAŁĘCZOWIANKA w Nałęczowie jest droższa niż w Lublinie, piwo Zwierzyniec jest droższe w Zwierzyńcu niż w Lublinie itd.
Odpowiedz
byłem dziś w Nałęczowie w zwierzyńcu nie znalazłem sklepu firmowego
Odpowiedz
W Janowskiej OSM to nie nowość w 2016 widziałem w tym samym markecie masło dużo tańsze jak w sklepie przyzakładowym tylko pozazdrościć takiego prezesa ciekawe co na to rada nadzorcza
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...