Gdzie ta kierowczyni miała oczy??
|
|
Piesi też muszą wiedzieć że samochód ma swoje wymogi . Trzeba uważać i przewidywać . Nie wszyscy kierowcy są zawsze w super kondycji. Też czasami mają gorsze dni. Ale o tym jakoś się nie mówi.
|
|
Jak matka dwojga tak młodych dzieci nie oceniła sytuacji
Trzeba być ślepym lub wierzącym w przepisy bardziej niż w Boga by narazić na śmierć dwoje własnych dzieci
Nie wykluczam winy kierowcy w zasadzie to on jest obarczone odpowiedzialnością i słusznie.
Ale nasze młode pokolenie uważa że im się wszystko należy A RESZTA SPOŁECZEŃSTWA MA IM SŁUŻYĆ
Bez szacunku dla innego żadne przepisy nie pomogą a ich nadmiar wprowadza haos i śmierć
|
|
Jak czytam te wasze beznadziejne komentarze to słabo mi się robi. Sami znawcy nikt nie wie jak to było a szczęka jak pies.
Ciekawe jak można rozglądać się jak baba zatrzymała się na pasach i piesi podczas przechodzenia przez przejście zostali przejechanie bo inaczej nie wiem jak to nazwać A baba tłumaczy się że ja słońce oslepilo.
Wiedz nie wiem po co to ***enie o smartfonach i zwyrodnialej matce. Akurat poszkodowana podejrzewam jest lepsza matka z większości was.
|
|
a ja sadze ze to wina matki, to ze ktos napisał ze słonce zaslepiło kierowce nie moze oznaczac ze to prawda jest. ktos moze manipuluje
zawsze to pierw atakuja kierowce, a okazuje się ze jest inaczej
często ogladam filmy z pieszymi co oni dzisiaj wyprawiaja to jakas masakra, ostatnio dziewczyna przechodziła przez przejscie oczywiscie gapiła się w telefon zamiast rozejrzeć się to weszła od tak i tez atakowali kierowce. moze matka zatrzymała się z dzieckiem, ale źle się rozejrzała co u pieszych jest to bardzo częste zjawisko
|
|
ZABRAĆ STAREJ KUR.... DOŻYWOTNIO PRAWO JAZDY! ŻEBY WIĘCEJ NIKOGO NIE SKRZYWDZILA!! JAKBY SAMA SIE ZABIŁA TO PIES SRAŁ. ALE ZROBIŁA DZIECIOM KRZYWDĘ.
|
|
Zara zaraz i ty będziesz starym ,nie oceniaj jak nie wiesz jak to było. Pamietaj stara też jest dobra jak sie stara.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|