Donald T.: "Ojciec miał silną rękę a ja byłem dzieckiem dość niesfornym. Po śmierci ojca poczułem pewną ulgę".
|
|
Więcej sponsorowac patoli pewnie odebrał od karla jałmużnę za krowe
|
|
Teraz czekam na fale krytyki ze strony większości Pijący i osoby pod wpływem alkoholu powinny płacić z własnej kieszeni za wszystkie sytuacje które prowokują będąc pod wpływem. Mam na myśli renty odszkodowania dla osób poszkodowanych oraz za leczenie.
|
|
owoce 500 + juz sa
|
|
Piąte, piąteczek, piątunio...
|
|
Katolikom nie są potrzebni wyznawcy Mahometa. Sami się pozabijają.
|
|
Jak przy każdej tragedii same morały można przeczytać,pamiętajmy że największą krzywdę otrzymało dziecko.Ono straciło oboje rodziców!
|
|
Niech ktoś się zainteresuje dzieckiem, bo okoliczni mieszkańcy twierdzą, że trafiła do babci (matki matki), która również za kołnierz nie wylewa. Szkoda chłopaka, pił, ale był pracowity i szanowany, a matka agresywna.
|
|
Ciekawe dlaczego pod każdym postem znajdzie się jakiś debil,który musi obrzucić błotem katolików???MajorDamage skąd wiesz głąbie,że to byli katolicy???
|
|
To obstrukcujna POstkomuna broni niskich cen alkoholu. Pewnie ma w tym cel.
|
|
Podejrzewam ,że tu też ,tak było.Nie była b.pijana . Nerwy ją póściły i dźgnęła.
|
|
Tam było ostro on z 2 nożami ona z 1 |
|
Zawsze trafią się jakieś patologiczne debile którym przeszkadza kościół, katolicy i oczywiście obecny rząd i 500+ tylko jakoś dziwnyn trafem same śmiecie biorą jak im się należy
Jakby jeden z drugim co im to tak nie pasuje mieli chociaż gram honoru to by nie brali skoro nawalają ale oni nie mają honoru bo są prostakami co im słoma z butów wystaje
|
|
Trzeba przypomniec wszystkim, nóż jest do krojenia chleba i o tym trzeba pamiętać.
|
|
A pis im daje nasze pieniadze
|
|
Zawsze trafią się jakieś patologiczne debile którym przeszkadza kościół, katolicy i oczywiście obecny rząd i 500+ tylko jakoś dziwnyn trafem same śmiecie biorą jak im się należy Jakby jeden z drugim co im to tak nie pasuje mieli chociaż gram honoru to by nie brali skoro nawalają ale oni nie mają honoru bo są prostakami co im słoma z butów wystajeWidze tez cie pis wyszkolil jak wszystkich od smieci wyzywasz. Pomysl skad te pieniadze biora zeby dawac. Wszytstko drozeje a zarabiasz mniej ale chyba tego nie widzisz bo ci daja wlasne pieniadze ale pis jest super bo daje nie? |
|
Ci by się nie wydarzyło to zawsze winny PIS ci za naród podły
|
|
kurde dlaczego taka patologia i takie rzeczy sie dzieją w regionie w ktorym mieszkam ?
|
|
Wszyscy komentujący nie oceniajcie innych bo sami zostaniecie ocenieni, nikt z was nie znał tej rodziny, nikt z was nie wie co tam za murami się działo....dajcie spokój tragedii, w takiej sytuacji najbardziej szkoda dziecka....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|