Wszechmogący Jezus dopuszcza jeszcze zło bo daje szansę nawet najgorszym ludziom aby się nawrócili do NIEGO i pozwolili MU uwolnić się od swoich grzechów, nałogów. Trwa czas łaski i BÓG ŻYWY wyciąga rękę do wszystkich ludzi, ale niewielu chce się jej uchwycić i dać się zmieniać JEZUSOWI i żyć na JEGO chwałę. Oby morderca/mordercy poznali PRAWDZIWEGO JEZUSA i zamiast czynić zło, aby czynili to co dobre wg Chrystusa. ON może zmienić myślenie, postępowanie każdego kto MU zaufa _______ GOOGLE : " Jedyny lek na depresję i ochrona przed nią "
|
|
Za duzo radia maryja sie nasluchal
|
|
Maryja to kobieta - stworzenie która umarła, a Chrystus po zmartwychwstaniu jest Bogiem Wszechmogącym i żyje na wieki wieków. Kilt maryjny jest błędny, grzeszny. Gdyby Polska była chrześcijańskim państwem to byłoby radio Jezus i nauki z natchnionej Biblii ........ google : " Błędy w naukach Świadków Jehowy część 2 transfuzja i krwiodawstwo"
|
|
Nie rozumiem do czego ten komentarz biblijny.
|
|
Katolicy od siedmiu boleści
|
|
Rano do kościoła a wieczorem na szaber
|
|
Nie zgodzil sie na lgbt
|
|
Rzeczywiście.. żałosne komentarze. Byle zaistnieć!! Żenada
|
|
Podobno reaktywowala się grupa z tejże miejscowości która zajmuje się przywlaszczaniem cudzych rzeczy?
|
|
przywrócić karę śmierci
|
|
Co ty pieprzysz jak potłuczony? dla przykładu takim ŁBY poucinać na rynku gilotyną , to drugi będzie się bał zrobić coś podobnego a nie jeszcze utrzymywać takich z mojego podatku.
|
|
Jestem za przywróceniem kary śmierci w takim przypadku, tylko w tak samo brutalny sposób jak zginą ten człowiek. Teraz normalnie strach z domu wychodzić a mieszkam nie daleko. Mam nadzieje ze śmiecie nie będą mieli lekkiego życia. Szkoda naszych podatków na takich.
|
|
tez jestem tego ciekawa czy faktycznie tak jest. Naprawdę strach wychodzić z domu
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|