a nie mógł nim tak kilka razy tak samo ??
|
|
zwyrol
|
|
Nie mogę pojąć skąd tacy ludzie się biorą, chyba byli tak wychowywani od dziecka na małych nazistów.
|
|
Ja bym chyba nie wytrzymał i mu wpieprzył po prostu.
|
|
...byle kot jest ważniejszy od człowieka! Co za czasy przyszło nam przeżyć? To może jeszcze i za Tuskiem odbierzecie człowiekowi dzieci tak jak zrobili naszym sąsiadom co to nawet nie wiedza gdzie ich potomstwo od 6 lat bywa? Takie sądy dla PO matołów. Za raz będzie trzeba się tlumczyc za zaproszenie pod dach domostwa osoby duchownej bo się to lemingom w ich ofensywie do Polakow nie z podoba. Nieuczone chamstwo w natarciu.
|
|
Ciekawe czy by interweniował jakby człowieka mordowali bohater.
|
|
Zwierze mordują, znecają sie to z wyrol. Człowieka biją, katują każdy idzie lub jedzie dalej i ma wywalone na to. Ja ludiz nie pojmuje jak mozna mówić, że zwyrol bo katuje zwierzę, a jak człowieka to jeszcze mu pomogą i pójdą dalej. To nie do pojęcia. Chcecie chyba Planety Małp, a nie planety ludzi.
|
|
Nie rozumiem tego jak biją zwierzę idą ludzie siedzieć jak gwałcą kobiety to zawiasy albo niewinny bo mogła sie bronić to jest Polska.
|
|
"Jak się okazało 36-letni mieszkaniec gminy Modliborzyce" dobra rada dla dziennikarzyny czytaj tekst przed publikacją.
|
|
Nie dostał sie do Sejmu z listy PiS.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|