Brawo Policja tak trzymać jeżeli karać to powinno się zacząć od pani Emilewicz bo to ona w bezczelny sposób pokazała nam wszystkim Fucka zjeżdżając ze swoimi dziećmi na nartach w czasie gdy w tym czasie stoki narciarskie były zamknięte na dodatek nie posiadała wymaganych licencji dopiero później je sobie załatwiła
|
|
Czyli co? Znowu ktoś napisał rozporządzenie na kolanie? Nie ogarniając że stok narciarski i ośrodek narciarski to dwa zupełnie inne rodzaje działalności? Dziwne tylko że górale tego nie ogarnęli wcześniej bo tych ośrodków narciarskich jest pewnie więcej....
|
|
Ciekawi mnie jaka kara spotka Emilewicz za bezczelne naplucie Polakom w twarz. "My som władza a wy nikim" - tak to mniej więcej wybrzmiało.
|
|
Ten cały PIS (cytuję: "Posady i Stanowiska") to takie samo "błoto" jak PO czy SLD co zresztą w Wałbrzychu otwarcie przyznali sami działacze... W czterech literach mają Polaków. Im kasa musi się zgadzać, reszta niech umiera z głodu. Taka prawda niestety.
|
|
Po pierwsze napluli w twarz ci,którzy zaszczepili się w wyniku załatwienia na WUM .Przecież te Milery jandy,Miszczaki Kurniki potencjalnie pozbawili życia tych ,którzy pracują na ryzyku w walce z Covidem. Po drugie skoro synowie Emilewicz byli w maskach i przestrzegali obostrzeń analogicznie jak w Chrzanowie to w czym problem? Czy oni odebrali komus szczepionki.(życie)
|
|
Perliste olewanie "geniuszów" z PiS staje się powoli kolejnym sportem narodowym. Pokazywanie im środkowego palca powinno być obowiązkiem każdego przyzwoitego człowieka! Osobiście z mozołem, ale bardzo skrupulatnie archiwizuję dane o mniej lub bardziej znanych mi osobnikach popierających tę skorumpowaną zmianę! Jakiś wewnętrzny imperatyw podpowiada, że mój trud na marne w przyszłości nie pójdzie!
|
|
Po pierwsze napluli w twarz ci,którzy zaszczepili się w wyniku załatwienia na WUM .Przecież te Milery jandy,Miszczaki Kurniki potencjalnie pozbawili życia tych ,którzy pracują na ryzyku w walce z Covidem. Po drugie skoro synowie Emilewicz byli w maskach i przestrzegali obostrzeń analogicznie jak w Chrzanowie to w czym problem? Czy oni odebrali komus szczepionki.(życie)Dlaczego wymieniasz tylko osoby które zaszczepiły się na WUM a przemilaczasz polityków PiS, głównie starostów którzy się szczepili, a później tłumaczyli że niby są właścicielami szpitali? Jak kogoś probujesz hejtować to wszystkich którzy dopuścili się wymienionego przez Ciebie czynu, a nie tylko z opcji której nie popierasz. A synowie Emilewicz złamali prawo bo jeździli nie w ośrodku narciarskim tylko na stoku narciarskim. A na stokach możesz jeździć tylko z licencją, której nie mieli. Osoby którzy należą lub sympatyzują z partią która ma w nazwie PRAWO powinni to wiedzieć. |
|
Właśnie jestem po spotkaniu z kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami i postanowiliśmy wybrać się do Was na narty nie tylko celem poszusowania na stoku, ale przede wszystkim okazania solidarności z odważnymi i zręcznymi przedsiębiorcami. Mam nadzieje, że i jakaś restauracyjka zdecyduje o otwarciu swoich podwoi, abyśmy skorzystali z okazji zjedzenia regionalnego posiłku! ***** *** i tak trzymajcie!
|
|
Zgodnie z wczorajszą deklaracją wybraliśmy się do Was i była to doskonalą zabawa dla dzieci oraz nas samych! Urokliwe zwieńczenie weekendu. Walczcie o swoje prawo do wolnej przedsiębiorczości, a przyzwoici Polacy na pewno staną się przyczynkiem do sukcesu! ***** ***
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|