współczuję
|
|
biedny ksiądz. Jak można było mu nie pomóc. Gdzie władza ?
|
|
Przynajmniej miał odwagę się przyznać a nie tak jak 99,9% polityków i innych złodziei idzie w zaparte że są niewinni. To nie ksiądz jest winny ale Watykan i jego polityka.
|
|
Stalowa Wola to woj. Podkarpackie powiat stalowa Wola
|
|
No i dobrze, w końcu przestaną robić sobie co chcą, dawno już księża czy zakonnice powinni podlegać pod świeckie prawo karne , cywilne czy administarcyjne. Jeszcze podatki powinni odprowadzać do Urzędu Skarbowego. Dla mnie to pedofil ubrany w czarną kieckę.
|
|
No w końcu będzie w swoim żywiole. Chłopcy i msza święta jest w planie tygodnia gwarantowana.
|
|
Kościół to zbieranina petofili,gwałcicieli i jedyne co potrafi to aby MODLIC CIĘ. Ksiądz gwalci dziecko w kościele a Bóg widzi i się przy tym jeszcze pewnie trzepie bo nic nie robi. Chora religia tak jak cała reszta religii na świecie około 10000
|
|
No i dobrze! I niech teraz tak będzie i zawsze i na wieki wieków! Amen!
Dość "kar" dla pedofilów pt. przeniesienie do innej parafi!
|
|
A dlaczego Stanisław M.?Dane przestępców seksualnych są dostępne w rejestrze.Tym bardziej skazanych przez sąd.Dlaczego nie podajecie nazwiska?
|
|
No i dobrze, w końcu przestaną robić sobie co chcą, dawno już księża czy zakonnice powinni podlegać pod świeckie prawo karne , cywilne czy administarcyjne. Jeszcze podatki powinni odprowadzać do Urzędu Skarbowego. Dla mnie to pedofil ubrany w czarną kieckę.Przecież od zawsze podlegali tak jak każdy obywatel. |
|
Dlaczego w Polsce za takie nadużycia są tak niskie kary? Myślicie że z tego da się wyleczyć? Zakaz na 5 lat, a potem? Polka od nowa? Przecież w więzieniu będą go gwałcić, więc go to nie wyleczy ze skłonności :(
|
|
No jak tak można traktować duchowna osobę. WSTYDZILI BYSCIE SIĘ.
|
|
ALE ZASKOCZENIE CZERWONY SZTANDAR LUDU NIE PISZE POGRUBIONYM DRUKIEM ? POWINNI NA CZERWONO OZNACZYĆ PRZECIEŻ TO NEWS DANIA.
|
|
Podobna sprawa a jakże różne wyroki..... "Dziewięć lat więzienia i po 50 tys. zł zadośćuczynienia dla trójki ofiar. Taki wyrok wymierzył sąd Krzysztofowi M. – byłemu kuratorowi sądowemu. Mężczyzna wykorzystywał seksualnie dzieci swoich krewnych"
|
|
"Na zakrystii"? Naprawdę? Tak uczą w Gimnazjum? Ja pierd**lę szczyt dziennikarstwa
|
|
Ksiądz także jest człowiekiem i może błąd jakiś wobec nauki Chrystusa poczynić. Ale jak wrogim wierze naszych przodków i nienawiść wobec duchownych i wszystkich wierzących Polaków trzeba być, aby księdza wysyłać za kraty? Lewactwo się rozprzestrzenia i lamie kręgosłupy prawdziwych patriotów! Brak wyedukowania ciemniaków pozwala sądom bezkarnie upokarzać religie i strażników Słowa bożego!
|
|
Alleluja!
|
|
zbyt niska kara no ale od czegos trzeba zaczac
|
|
Wstyd nie dość że pedofil to pederasta - takich Kościół powinien bezwzględnie wydalać ze stanu duchownego bez żadnego zmiłuj się.
|
|
Ja nie chodzę do kościoła i spokój. A ludzie głupi niech latają do kościółka i niech składają ofiary :: swoje dzieci do macanka przez tych knurow w sukienkach
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|