nie znam żołnierza, który nie zdradza żony, dziecka, ze wszystkimi mam doświadczenie i wiem, że chodzą na inne.. to jest qrwa życie dla wiernych bab, współczuję
|
|
No to mało wiesz hehe nie wcibiaj wszystkich do jednego wora
|
|
Widocznie za mało żołnierzy znasz. A tak na marginesie to nie wrzuca się wszystkich do jednego worka.
|
|
Są wojtki ku...iarze i ku ..y,ale są i porządni oraz porządne.Nie uogólniajmy.Wywalić niegodnego munduru bydlaka z wojska i do pudła.Tam otrzyma nagrodę...Czarna owca trafi się wszędzie.
|
|
Mądre to one nie były... A za gwałt powinno być 25 lat i jak w Stanach powinni karać za każde z przestępstw osobno - dostałby z 75 lat to by kolejny może się zastanowił...
|
|
Większość z nich b... a wszystko co się jeszcze rusza, taka patologia. A żony i dzieci kłamią w żywe oczy. Tacy bohaterzy tylko nie wiem dla kogo.... A te dziewczyny to przecież jeszcze dzieci, ciekawe czy by chciał by ktoś wykorzystywał w tym wieku jego córkę...
|
|
"Po tym zdarzeniu zakończyła związek z Wojciechem J." Gdzie tu logika? Czyli było coś wcześniej?
|
|
Kastracja fizyczna powinna pomóc na stałe. Przesiedzi za to 2-3 lata, a jak wyjdzie to może popełnić "grubsze" przestępstwo.
|
|
Pójdzie tam gdzie jego miejsce to on będzie ofiarą hehe
|
|
Gwałt i szantaż to jedno, ale zastanawiające jest co teraz są za dziewczyny? Kiedyś gdyby dziewczyna usłyszała, że ma przysłać zdjęcie dekoltu, w stroju kąpielowym, czy bez ubrania to pomyślałabym, że ma do czynienia ze zboczeńcem, a dzisiaj jakby mogła to od tego zaczęłaby znajomość. Rodzice nauczcie szacunku do samych siebie te swoje córki, bo potem nie potrafią odróżnić dobrego od złego.
|
|
powiesić alfonsa za jaja na drzewie, fujarę obciąć nożem kuchennym. Dodatkowo, przyjeb.ć pedałowi, tasakiem w łeb i oblać kwasem solnym!
|
|
Brawo brawo:) nazwisko i wpływy nie pomogly:) sprawiedliwość istnieje.
|
|
Rodzice nauczie...
|
|
Trzeba powrócić do dawnych zwyczajów. W starożytnym Rzymie miażdżono kamieniami jądra gwałcicielowi.
|
|
Widać żołnierz nie ma wujka pułkownika czy generała. Jakby miał to sprawie by łeb ukręcili.
|
|
Dobrze, że to nie żołnierz z WOT bo lemingi i tvn by się zesr..ali żółcią.
|
|
Dupa pęknie w kiciu heh
|
|
Dziewczynki na takim GG nie wiedza z kim piszą i opisują jak to się zakochała w chłopaku, poszła z nim na spacer i w parku bo tak go kochała ukleknęła i zrobiła mu lodzika bo widziałą, że chce. Potem były szczegóły. Niech mi nikt nie mówi, że 20 lat to dojrzałe bo to jeszcze nie wie po co jej piersi urosły, a już do mordy bierze, a potem mówi się, że gwałcił. Chciała to brał. Milion facetów jak dziewczyna daje to nie odmówi.
|
|
jakie znajomości? jakie nazwisko? chyba u zupaka, zresztą nie obrazając nikogo; jakby miał znajomosci to by nie siedział na zadupiu i leciał na przecietniaczki
|
|
"Tam siłą zmusił do stosunku oralnego. Po wszystkim przeprosił i zaproponował, by nadal byli parą. Nastolatka się zgodziła."
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|