Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prokuratura: Żołnierz z woj. lubelskiego szantażował i gwałcił nastolatki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 lutego 2019 r. o 17:26 Powrót do artykułu
Przez wyczyny młodszego brata, starszy nie został wybrany na radnego w Gminie. A zapewne by został przewodniczącym rady....
Odpowiedz
Nie życzę nikomu źle ale w tym przypadku mam nadzieję iż dobrze w tym areszcie go przewiercą to zobaczy ścierwo jedne co czuły te dziewczyny. Gdyby coś podobnego spotkało moją córkę zanim zostałaby zawiadomiona policja złożyłbym wizytę takiej szmacie i myślę, że o seksie nie pomyślałby przez dłuuuugi czas....
Odpowiedz
Jakich my mamy facetów! A jakich żołnierzy!! Strach się bać, co gnój robiłby na wojnie!
Odpowiedz
Kto to pisze? "Akt oskarżenia przeciwko szeregowcowi z Tczewskiego Batalionu Saperów w Nisku " Chyba szeregowemu!!
Odpowiedz
Radnego gminnego wybiera ogół i to ogół czyli mieszkańcy gminy zadecydowali ze radnym nie będzie. Wysokie mniemanie o sobie nie oznacza ze inni myślą tak samo o nim jak on sam o sobie. Teraz wie czym jest w swoim społeczeństwie. 
Odpowiedz
Szkoda waszego głupiego gadania chłopa wszedłszy z domniemaniem nie winności kilka tygodni temu
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...