to trzeba miec niezle zryty leb aby tweirdzic ze kobiety z lublina beda rodzic w krasniku Marszalek odlecial na calego tylko po czym
|
|
Brawo dla marszałka. Porodówka miód-malina. Wypadało jednak wspomnieć że na S19 obowiązuje ograniczenie prędkości. To info dla tatusiów przyszłych bąbelków. I przy okazji przypominam że mieszkańcy Torunia też mogą korzystać z porodówki w Kraśniku. Wjeżdżamy na A1, potem Stryków, na A2 i odbijamy na S17. A potem to już tylko węzeł Węglin i można przeć. PiS to ma łeb do ułatwienia życia ludziom. Nie ma za co.Mistrzostwo świata Twój komentarz. Cenię ludzi z poczuciem humoru. Naprawdę rozbawiłeś mnie do łez. tak 3maj. |
|
Ale już niedługo. Niebawem nasze autostrady i eski zakorkują karawany śmieci z całej Europy, które będą się paliły w Lublinie i w Kraśniku.Brawo dla marszałka. Porodówka miód-malina. Wypadało jednak wspomnieć że na S19 obowiązuje ograniczenie prędkości. To info dla tatusiów przyszłych bąbelków. I przy okazji przypominam że mieszkańcy Torunia też mogą korzystać z porodówki w Kraśniku. Wjeżdżamy na A1, potem Stryków, na A2 i odbijamy na S17. A potem to już tylko węzeł Węglin i można przeć. PiS to ma łeb do ułatwienia życia ludziom. Nie ma za co.Mistrzostwo świata Twój komentarz. Cenię ludzi z poczuciem humoru. Naprawdę rozbawiłeś mnie do łez. tak 3maj. |
|
Drogi Narodzie Chrześcijański i Szanowna Pani Redaktor Agnieszka Antoń-Jucha
Szpital - nie jest i nie będzie przedsiębiorstwem do zarabiana kasy. Proszę wreszcie to zrozumieć. Szlag mnie trafia jak czytam takie wypowiedzi. Po to każdemu człowiekowi (system) potrąca i odprowadza składkę zdrowotną - by on mógł w "godnych warunkach" się leczyć. Uważam, ze NIE powinno być żadnych limitów (badań, operacji, leczenia). Ludzie maja prawo oczekiwać działania od państwa.
|
|
Współczucia dla dzieci. Mieć do końca życia mieć wpisane w dowód miejsce urodzenia: kraśnik - rodzice się nie wypłacą !!
|
|
Już trollu zmieniasz temat? W tej kwestii nie masz nic do powiedzenia? Pan Stawarski jest z Kraśnika także jego rodzina , więc wnuki ewentualne do domu będą miały blisko. Mieszkankom Lublina i ich nowonarodzonym dzieciom chce zafundować bez ponoszenia kosztów czterdziestokilko kilometrowy przejazd . Jak do tej pory wystarczało miejsc na porodówkach w Lublinie i rodzi się coraz mniej dzieci także nie ma problemu. Ale prawdopodobnie chodzi o to, że pan Stawarski chce oddać porodówkę z ul. Lubartowskiej KULowi i wtedy będzie problem z miejscami dla położnic .Ale już niedługo. Niebawem nasze autostrady i eski zakorkują karawany śmieci z całej Europy, które będą się paliły w Lublinie i w Kraśniku.Brawo dla marszałka. Porodówka miód-malina. Wypadało jednak wspomnieć że na S19 obowiązuje ograniczenie prędkości. To info dla tatusiów przyszłych bąbelków. I przy okazji przypominam że mieszkańcy Torunia też mogą korzystać z porodówki w Kraśniku. Wjeżdżamy na A1, potem Stryków, na A2 i odbijamy na S17. A potem to już tylko węzeł Węglin i można przeć. PiS to ma łeb do ułatwienia życia ludziom. Nie ma za co.Mistrzostwo świata Twój komentarz. Cenię ludzi z poczuciem humoru. Naprawdę rozbawiłeś mnie do łez. tak 3maj. |
|
Piszę co chce i kiedy chcę. Bo w przeciwieństwie do ciebie nie jestem trollem, któremu zlecają i wymagają. A twoje domniemania "prawdopodobnie chodzi o to" jest warte funta brudnych kłakow labydnicyJuż trollu zmieniasz temat? W tej kwestii nie masz nic do powiedzenia? Pan Stawarski jest z Kraśnika także jego rodzina , więc wnuki ewentualne do domu będą miały blisko. Mieszkankom Lublina i ich nowonarodzonym dzieciom chce zafundować bez ponoszenia kosztów czterdziestokilko kilometrowy przejazd . Jak do tej pory wystarczało miejsc na porodówkach w Lublinie i rodzi się coraz mniej dzieci także nie ma problemu. Ale prawdopodobnie chodzi o to, że pan Stawarski chce oddać porodówkę z ul. Lubartowskiej KULowi i wtedy będzie problem z miejscami dla położnic .Ale już niedługo. Niebawem nasze autostrady i eski zakorkują karawany śmieci z całej Europy, które będą się paliły w Lublinie i w Kraśniku.Brawo dla marszałka. Porodówka miód-malina. Wypadało jednak wspomnieć że na S19 obowiązuje ograniczenie prędkości. To info dla tatusiów przyszłych bąbelków. I przy okazji przypominam że mieszkańcy Torunia też mogą korzystać z porodówki w Kraśniku. Wjeżdżamy na A1, potem Stryków, na A2 i odbijamy na S17. A potem to już tylko węzeł Węglin i można przeć. PiS to ma łeb do ułatwienia życia ludziom. Nie ma za co.Mistrzostwo świata Twój komentarz. Cenię ludzi z poczuciem humoru. Naprawdę rozbawiłeś mnie do łez. tak 3maj. |
|
No to nie wiem czy strawisz ten funt kłaków . Do następnego roku akademickiego coraz bliżej i kadencja się kończy to oddanie szpitala musi być w 2023 roku.Piszę co chce i kiedy chcę. Bo w przeciwieństwie do ciebie nie jestem trollem, któremu zlecają i wymagają. A twoje domniemania "prawdopodobnie chodzi o to" jest warte funta brudnych kłakow labydnicyJuż trollu zmieniasz temat? W tej kwestii nie masz nic do powiedzenia? Pan Stawarski jest z Kraśnika także jego rodzina , więc wnuki ewentualne do domu będą miały blisko. Mieszkankom Lublina i ich nowonarodzonym dzieciom chce zafundować bez ponoszenia kosztów czterdziestokilko kilometrowy przejazd . Jak do tej pory wystarczało miejsc na porodówkach w Lublinie i rodzi się coraz mniej dzieci także nie ma problemu. Ale prawdopodobnie chodzi o to, że pan Stawarski chce oddać porodówkę z ul. Lubartowskiej KULowi i wtedy będzie problem z miejscami dla położnic .Ale już niedługo. Niebawem nasze autostrady i eski zakorkują karawany śmieci z całej Europy, które będą się paliły w Lublinie i w Kraśniku.Brawo dla marszałka. Porodówka miód-malina. Wypadało jednak wspomnieć że na S19 obowiązuje ograniczenie prędkości. To info dla tatusiów przyszłych bąbelków. I przy okazji przypominam że mieszkańcy Torunia też mogą korzystać z porodówki w Kraśniku. Wjeżdżamy na A1, potem Stryków, na A2 i odbijamy na S17. A potem to już tylko węzeł Węglin i można przeć. PiS to ma łeb do ułatwienia życia ludziom. Nie ma za co.Mistrzostwo świata Twój komentarz. Cenię ludzi z poczuciem humoru. Naprawdę rozbawiłeś mnie do łez. tak 3maj. |
|
Przykład kto nami rządzi; jakim trzeba być dzbanem by pisać, ze kobiety z Lublina będą rodzic w Krasniku?? I nie po to zbudowano S19! Stawiarski to nawet na kierownika GSu się nie nadaje; ale kadry ma PiS; szok!
|
|
Przykład kto nami rządzi; jakim trzeba być dzbanem by pisać, ze kobiety z Lublina będą rodzic w Krasniku?? I nie po to zbudowano S19! Stawiarski to nawet na kierownika GSu się nie nadaje; ale kadry ma PiS; szok!A ty co? Na żartach się nie znasz? To taki sam żart jak autostrady |
|
ledwo otworzyli, a już będą zwalniać i likwidować szpital.. ***s://*** dziennikwschodni.pl/krasnik/szpital-w-krasniku-maja-byc-kolejne-zmiany-dotyczace-pracownikow,n,1000316630.html
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|