![]() |
Od poniedziałkowego wieczoru na ulicach Kraśnik pojawił się dziwnego pochodzenia czarny brudny osad zaobserwowanych na karoseria samochodów ale również na butach.Spacerowałam z psem wieczorem w okolicy fabryki i po powrocie pies miał bardzo brudne czarne łapy które nie chciały się domy i o dziwo takie same miałam buty które niestety nie chcą się teraz doprać.Były pokryte takim miałem węglowym , wniosek z tego ze jakiś dziwny smog musiał osiąść na ulicach .
|
![]() |
Aż strach pomyśleć co my wdychamy i kto i czym nas zatruwa .Może by ktoś zainteresował się sprawą ?! To nie było z pewnością palenie z kominów domowych bo nie miałoby takiego zasiegu.Czarny osad na ziemi był w okolicach FŁT i aż po osiedle Balladyny,okolice kościoła. AUta na parkingu przy Balladyny są do obejrzenia !!,całe pokryte czarnym,śliskim smogiem
|
![]() |
A cco niechcecie wiatraków to wdychsjcie smog?
|
![]() |
Autentycznie posłuszna rozmowa kilku dziewczynek w wieku około 10 lat na placu zabaw Balladyny".....nie dotykaj niczego,ani karuzeli ani huśtawki niczego bo sądza jest wszędzie ,na wszystkim na całym placu zabaw
Nic dodać nic ująć ! Rozmowa między dziewczynkami.......
|
![]() |
A pracownicy spółdzielni dziś od rana pracowicie sprzątalismy ,zamiatali chodniki na osiedlu,dziwne,bo sadza czarna była gołym okiem widoczna na kostce
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|