Niedaleko pada jabłko od jabłoni.
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie że jakby było w drugą stronę, ktoś wypisywałby takie rzeczy na polityka PIS to raz dwa znaleziono by winnego. Prawdziwi Polacy mogą więcej..
|
|
No ale jak wieszane były portrety posłów opozycji na szubienicach to była instalacja artystyczna...
|
|
Jak powiedział pan Kobuszewski "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom".
|
|
Jak powiedział pan Kobuszewski "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom"Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, marszałkowski pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi |
|
Czyli rozumiem, że pan Michał udostępnia swój login i hasło do konta kilku osobom, które mają dowolność w dodawaniu znajomych i równie dobrze mogą zamieścić tam wpisy jak ci hakerzy od Suskiego? ;))))
|
|
No ale jak wieszane były portrety posłów opozycji na szubienicach to była instalacja artystyczna...A jak nawoływali do zabicia Kaczyńskiego to był przekaz artystyczny... Zjedz wafelka że swastyka, idź się zaszczepić razem z hienami z tefałenu |
|
Zjedz wafelka że swastyka, idź się zaszczepić razem z hienami z tefałenuJuż Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, wielokrotnie w łeb jebn....pajacu z wypranym mózgiem. Nick adekwatny do faktycznego stanu umysłowego. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi |
|
Po tej sytuacji widać jak koczy się upartyjnienie prokuratury. Politycy i sympatycy partii rządzącej, oraz ich rodziny są pod ochroną prokuratury, za to członkowie opozycji są ścigani nawet pod idiotycznym pretekstem ! Prokuratorzy którzy nie stosują się do tej zasady są zsyłani z dnia na dzień do placówek odległych nawet o 400 km od domu !
|
|
... a co na to radny Jamróz??? Skomentował już na necie bohaterską, patriotyczną, katolicką, obywatelską i kulturalną postawę syna swojego kolegi z pisu???
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie że jakby było w drugą stronę, ktoś wypisywałby takie rzeczy na polityka PIS to raz dwa znaleziono by winnego. Prawdziwi Polacy mogą więcej..Cienko prowokujesz...:( |
|
No ale jak wieszane były portrety posłów opozycji na szubienicach to była instalacja artystyczna...A ajk w teatrze gwałcono portret i krzyż, to jest "sztuka"? |
|
Po tej sytuacji widać jak koczy się upartyjnienie prokuratury. Politycy i sympatycy partii rządzącej, oraz ich rodziny są pod ochroną prokuratury, za to członkowie opozycji są ścigani nawet pod idiotycznym pretekstem ! Prokuratorzy którzy nie stosują się do tej zasady są zsyłani z dnia na dzień do placówek odległych nawet o 400 km od domu !Gdyb nie protesty przeciw udąstępnieniu zawodów prawniczych ludziom spoza kasty, nie byłoby problemu. A tak? Muszą jeżdzić w delegację, bo są ogromne braki kadrowe! |
|
Sama zostałam oczerniona w sądzie i na osiedlu na którym mieszkam przez ,,przyjaciela" VII KP, co była moja krzywda to była ale przez Prokuraturę Rejonową, Okręgową, Sąd Rejonowy nic osiągnęłam podając tego człowieka. A ten pan M.Stawiarski to zdaje się dobry człowiek, dokarmia psy. Coś lepszego od tego co mnie nękał.
|
|
Biblijny syn marnotrawny
|
|
Ale to przecież PiSdziecka prokuratura umorzyła postępowanie, bo "performance" XDNo ale jak wieszane były portrety posłów opozycji na szubienicach to była instalacja artystyczna...A ajk w teatrze gwałcono portret i krzyż, to jest "sztuka"? |
|
To nie prowokacja, tylko stwierdzenie faktu. Trollu. XDCzy tylko ja mam wrażenie że jakby było w drugą stronę, ktoś wypisywałby takie rzeczy na polityka PIS to raz dwa znaleziono by winnego. Prawdziwi Polacy mogą więcej..Cienko prowokujesz...:( |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|