Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Gdzie będą rodzić kobiety z Kraśnika? NIK kontroluje szpital

Utworzony przez matternbenjaminl1, 27 lutego 2020 r. o 14:36 Powrót do artykułu
Dlaczego w tym artykule jest tyle błędów?! Czy nikt tego nie czyta?!
Odpowiedz
Nie ma obaw o los oddziału położniczego w Kraśniku. Jak "ćwierkają wróbelki" już niedługo firma DAW-MED z Kraśnika, której właścicielka pracuje w ścisłym kierownictwie SPZOZ Kraśnik przejmie wszystkie pacjentki od od likwidowanego (po wyborach prezydenckich) oddziału. Można? Można.
Odpowiedz
A moja poroniła w Lublinie i? Inna też w Lublinie poroniła 3 razy i? Chyba szpital powinni zamknąć..  Proszę wziąć odpowiedzialność za rodzącą i dziecko gdy nie zdąży dojechać do szpitala urodzi w aucie i będą komplikacje... Kto zapłaci za ich dojazdy do Lublina? W czym ten Janów czy Bełżyce są lepsze od Kraśnika. Ja rodziłam w Kaśniku i jeśli nie zamkną oddziału będę rodziła kolejny raz. Niech zamkną kardiologię albo inny oddział.. Tak chronią dzieci nie narodzone.. Super.. 
Odpowiedz
nie Rolla. Pora zakasać rękawy i zrobić coś dla powiatu, bo jak narazie to tylko pluje Pan jadem dookoła. Kadencja szybko minie a potem potraktują Pana według "zasług". ...Spokojnie- każda żmija zginie od swego jadu tylko ......trzeba dać jej trochę czasu.
Odpowiedz
Oby tylko nie DAW-MED. NIE JEST TO DOBRA OPCJA DLA KRAŚNICKIEJ GINEKOLOGII. SWOJĄ DROGĄ PANI MONIKA KOWALSKA JAKOŚ RADZI SOBIE Z EWIDENTNYM KONFLIKTEM INTERESÓW W SWOJEJ DZIAŁALNOŚCI W SZPITALU I NA PRYWACIE ZA CICHYM PRZYZWOLENIEM KOLEJNYCH EKIP SPRAWUJĄCYCH WŁADZĘ W KRAŚNICKIM SPZOZ. DLA MNIE TO FENOMEN. KOBIETA SUKCESU
Odpowiedz
... "Chcemy pewne rzeczy dopieścić – podkreślał Roman Bijak (PiS)". Czy to pieszczenie odbędzie się w strefie wolnej od LGBT+??? czy jednak w strefie LGBT+ ??? ktoś pociągnie temat i to wyjaśni???
Odpowiedz
Najpierw strefa wolna od LGBT, później przyjdzie czas na strefę wolną od chorób psychicznych. Kraśnik właściwe już jest taką strefą, dbają o to wszystkie kolejne władze starostwa. W tak dużym mieście nie ma oddziału Psychiatrycznego z prawdziwego zdarzenia. Ale to jest w końcu strefa wolna od chorób psychicznych. Tylko co robiłaby większość radnych miejskich i powiatowych w tej strefie po jej faktycznym utworzeniu... Mieli by zakaz wstępu na obrady?
Odpowiedz
Póki co koncepcja ratowania szpitala przez władze nadania PiS skoncentrowały się na radykalnym ograniczeniu dostępności w SPZOZ papieru pod każdą postacią. Brak jest od nowego roku papieru toaletowego, papieru do drukarki i xero, brak papieru do wydruków EKG i tak dalej. Tęgim trzeba być ekonomistą aby pójść tą drogą...
Odpowiedz
Jeżeli NAJWYŻSZA IZBA KONTROLI już buszuje po Kraśniku to niech sprawdzą również i prześwietlą stojący nieopodal i wciąż straszący pomnik niegospodarności ekipy ZSL BUDYNEK BYŁEJ PRZYCHODNI PRZY AL. NIEPODLEGŁOŚCI. JEST tu może nawet więcej zajęcia dla CBA I CBŚ ale NIK również się pożywi.
Odpowiedz
Kontrola NIK zapewne weryfikuje plotki i podejrzenia .O to, że lekarza z kraśnika za kasę przegrywali ciążę. Oraz ich nieudolność w ratowaniu dzieci nienarodzonych. Porody to inna kwestia. Rodzilam tam i nigdy więcej. Położne super, ale lekarze .....masakra takiej arogancji jak na tym oddziale w życiu nie widziałam
Odpowiedz
Jprdle ale polszczyzna, kto to pisał!?!?. już pierwsze zdanie miażdzy I OCZY KRWAWIĄ... a im dalej tym gorzej. DRAMAT!!!.
Odpowiedz
Jasne! Najlepiej zlikwidować i problem z głowy!!!?
A jednocześnie PiSowskie trolle piszą, że to Tusk likwidował wszystko, a PiS niby buduje. Banda ignorantów, która nie pozostawi po sobie inczego dobrego, a tylko rozpieprzy to, co przez 30 lat (owszem, nie bez wpadek) budowaliśmy. Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć całego tego PiSowskiego syfu rozlewającego się po kraju!
Odpowiedz
Te odział to nie tylko porody. Ginekologia leczy też kobiety z innymi problemami w tym starsze Panie. W Lublinie często brakuje miejsca na porodówce.
Odpowiedz
a cóż na to episkopat kraśnicki?tak zaangażowany w pożycie ludności,tudzież politykę nie pochyla się z troską,nie umartwia się...,
Odpowiedz
Będzie wstyd że kraśnickie dzieci rodzić się będą w Bełżycach. To jakaś paranoja żeby liczyć rentowność porodówki. To jak wycenione jest jedno ludzkie życie ,że dopiero więcej jak 800 przynosi zysk?
Odpowiedz
Dziadostwo zawitało do Kraśnika, nie potrafią zadbać o to co mają, likwidacja to jedyne lekarstwo. Może by tak utworzyć szpital w Kraśniku z siedziba w Bełżycach.?
Odpowiedz
Ten Rolka rzadzil juz w Urzedowie w szkole teraz prubuje w krasniku.Podobnie jak caly ten ,pis' czego sie niedotknie to spie...y.
Odpowiedz
Nie ma o co rozdzierać szat. Kraśniczanki i tak wolą Lublin niż Kraśnik.Opieka nad pacjentem w Lublinie to raj dla wszystkich, którzy choć przez chwilę mieli styczność z Kraśnicką służbą zdrowia. Na każdym szczeblu.
Odpowiedz
"Nie ma o co rozdzierać szat. Kraśniczanki i tak wolą Lublin niż Kraśnik.Opieka nad pacjentem w Lublinie to raj dla wszystkich, którzy choć przez chwilę mieli styczność z Kraśnicką służbą zdrowia. Na każdym szczeblu." Serio? A skąd taka wiedza, że Lublina to raj, i nikt w Kraśniku nie chce rodzić? Ja rodziłam w Kraśniku i zamierzam drugi raz o ile nie zamkną mi oddziału! Opieka była dobra. Przynajmniej nie musiałam się martwić że nie dojadę na czas i zmieniać lekarza by rodzic w którymś ze szpitalu w Lublinie. W Lublinie nie jest idealnie, tam też są poronienia, trudne przypadki albo takie z którymi sobie nie radzą. Dziewczynie z cukrzycą typu I w wpisie napisali ze miała cukrzycę ciążową i ciągle pchali insulinę i zaskoczeni że jej cukier skacze. Albo gdy ciężarna wie że to już moment na rodzenie mówią że nie to za wcześnie. Każda Kraśniczanka powinna moc sama zadecydować gdzie chce rodzić. Tak rządzący chronią życie nienarodzone, a kto weźmie odpowiedzialność gdy dziecko z powikłaniami urodzi się w aucie w drodze do Lublina, Bełżyc czy Janowa. I za rodzącą? Mam jechać do Lublina i usłyszeć że mnie nie przyjmą mimo tej współpracy? Polecam najpierw urodzić w Kraśniku, lub mieć jakiś zabieg wykonany na tym oddziale a dopiero potem się wypowiadać. Bo dużo negatywnego mają do powiedzenia panowie lub panie które w Kraśniku nie rodziły i ktoś im na gadał głupot!
Odpowiedz
I dziwić sie młodym, że na potęge wyjeżdzają z grajdoła, w którym sie nic nie opłaca. Z krasnika pomału robi sie trzeci świat.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...