![]() |
Zacznij zarabiać dodatkowe pieniądze online z domu nawet ponad 22 000 USD, dzięki czemu praca jest bardzo łatwa tylko w wolnym czasie. W ostatnim miesiącu za tę łatwą pracę domową zapłaciłem 22745 dolarów. Dołącz do tej pracy już teraz i zarabiaj więcej pieniędzy co miesiąc online. Wystarczy kliknąć link internetowy tutaj, aby rozpocząć ...... Otwórz tę stronę ......>>>>>> Www.Slate74.Com
|
![]() |
Panowie policjanci, dlaczego tak was mało na tych drogach szybkiego ruchu? To co się dzieje na nich to zgroza. Prędkość prędkością, jak ktoś ma dobrą furę i potnie na pustym odcinku to jego ryzyko, ale to co się dzieje przy wyprzedzaniu to bandytyzm. Jedzie taki 180 i mruga światłami tym co normalnie 120 wyprzedzają tira, bo mu inny przeszkadzają. Oczywiście siada ci na zderzaku tak, że w tylnym lusterku widać dziury w zębach kierowcy, taki niecierpliwy. A potem jak wypadek to karambol na dziesiątki aut bo jadą sznurem jeden za drugim. To jest patologia.
|
![]() |
Panowie policjanci, dlaczego tak was mało na tych drogach szybkiego ruchu? To co się dzieje na nich to zgroza. Prędkość prędkością, jak ktoś ma dobrą furę i potnie na pustym odcinku to jego ryzyko, ale to co się dzieje przy wyprzedzaniu to bandytyzm. Jedzie taki 180 i mruga światłami tym co normalnie 120 wyprzedzają tira, bo mu inny przeszkadzają. Oczywiście siada ci na zderzaku tak, że w tylnym lusterku widać dziury w zębach kierowcy, taki niecierpliwy. A potem jak wypadek to karambol na dziesiątki aut bo jadą sznurem jeden za drugim. To jest patologia.Dokładnie!! Popieram. Swoją drogą bardoz dużo w ten sposób jeździ naszych gości z Ukrainy, a mam wrażenie że są jacyś nietykalni... |
![]() |
Ja bardzo lubię takich niecierpliwych i wcale się nie stresuję gdy mrugają światłami czy blisko podjeżdżają . Robię swoje zgodnie z przepisami.Panowie policjanci, dlaczego tak was mało na tych drogach szybkiego ruchu? To co się dzieje na nich to zgroza. Prędkość prędkością, jak ktoś ma dobrą furę i potnie na pustym odcinku to jego ryzyko, ale to co się dzieje przy wyprzedzaniu to bandytyzm. Jedzie taki 180 i mruga światłami tym co normalnie 120 wyprzedzają tira, bo mu inny przeszkadzają. Oczywiście siada ci na zderzaku tak, że w tylnym lusterku widać dziury w zębach kierowcy, taki niecierpliwy. A potem jak wypadek to karambol na dziesiątki aut bo jadą sznurem jeden za drugim. To jest patologia.Dokładnie!! Popieram. Swoją drogą bardoz dużo w ten sposób jeździ naszych gości z Ukrainy, a mam wrażenie że są jacyś nietykalni... |
![]() |
Dość dziwne to upodobanie "niecierpliwych". Polskie drogi to nie północnoamerykańskie - szerokie, płaskie, dobrze oznaczone, nie zapchane pojazdami i z rzadkimi zakrętami. W Polsce "niecierpliwi" jeżdżą niebezpiecznie.Ja bardzo lubię takich niecierpliwych i wcale się nie stresuję gdy mrugają światłami czy blisko podjeżdżają . Robię swoje zgodnie z przepisami.Panowie policjanci, dlaczego tak was mało na tych drogach szybkiego ruchu? To co się dzieje na nich to zgroza. Prędkość prędkością, jak ktoś ma dobrą furę i potnie na pustym odcinku to jego ryzyko, ale to co się dzieje przy wyprzedzaniu to bandytyzm. Jedzie taki 180 i mruga światłami tym co normalnie 120 wyprzedzają tira, bo mu inny przeszkadzają. Oczywiście siada ci na zderzaku tak, że w tylnym lusterku widać dziury w zębach kierowcy, taki niecierpliwy. A potem jak wypadek to karambol na dziesiątki aut bo jadą sznurem jeden za drugim. To jest patologia.Dokładnie!! Popieram. Swoją drogą bardoz dużo w ten sposób jeździ naszych gości z Ukrainy, a mam wrażenie że są jacyś nietykalni... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|