Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kraśnik się powiększy?

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 8 lutego 2021 r. o 15:52 Powrót do artykułu
Lepiej pochodzić z wioski, nawet spod kraśnika, niż być z tej średniowiecznej upadłej oazy.
Odpowiedz
Ha ha, kolejny pomysł Mariana po rondzie i partyzancie.
Odpowiedz
Kraśnik i ich strefy rezerwatowa mam gdzieś. Bardziej zależy mi na odblokowaniu potencjału rozwojowego Lublina, który jest blokowany przez obecność Świdnika. Należy powiększyć granice Lublina, znacznie, bo o Świdnik+Borek i kilka innych miejscowości.
Odpowiedz
Przynajmniej raz coś mądrego zaproponował. Granice miasta powinny być przeniesione przynajmniej do ul. Długiej.
Odpowiedz
O, to i strefa wolna od WiFi i 5G też się rozszerzy? Byle Lublina nie wchłoneli!
Odpowiedz
Pomijając już samą wartość, czy bezwartościowość pomysłu (nie mi oceniać), zadziwiające jest to, że jeśli ktoś mógł pomylić dwa różne tereny mieszkając w Kraśniku, to musiał to być akurat ktoś z PiS. Najwyraźniej ta partia przyciągnęła masę nieuków.
Odpowiedz
Na pewno Tracz nie pomylił dwóch różnych terenów, bo to historyk się myli. Dąbrowa Bór do reformy administracyjnej w 1975 roku znajdowała się w granicach administracyjnych miasta jako przedmieście. Na dowód poniższy link (paragraf 1 litera k): ***ulice.wkrasniku.pl/uchwa/1960-06-29.jpg
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...