W PiSie nie ustaje konkurs na najdebilniejsze zabłyśnięcie na forum publicznym. Jestem przekonany, że nawet w historii Kraśnika znalazłoby się wiele osób, które można upamiętnić nadając ich imię takiemu obiektowi, ale dość już przestrzeni publicznej tych wszystkich świętych.
|
|
Początkowo pomyślałem że najlepszą nazwa było by Rondo im Ojca Muchomora ale zmieniam na Lecha i Jarosława Kaczyńskich ew rondo pisu
|
|
MOŻNA JESZCZE POMYŚLEĆ O IMIENIU MIŁOSIERDZIA BOŻEGO, ARCHANIOŁA GABRYIELA, TUDZIEŻ NAJŚWIĘTSZEJ PANIENKI XDDDDDDDD KURŁA CO ZA KRAJ XDD
|
|
Rondo Praw Mniejszości LGBTQ+ ;)
|
|
Proponuję Rondo Stanleya Dziwisza-Stachu ma już wszystko-kasę ,władzę,przywileje,ubóstwienie -nie ma tylko ronda swojego imienia i tytułu błogosławionego a jako najbliższy kumpel Wojtyły już dawno chociażby z tytułu zasiedzenia w watykanie powinien trafić na ołtarze aby ciemny lud mógł wreszcie okazać mu prawdziwe uwielbienie.jakoś od dawna nie bryluje w mediach Don Stanislao-stęskniliśmy się,może objawiłby się na uroczystościach nadania jego imienia rondu w zapyziałym kraśniku.
|
|
Skoro padło kilka propozycji, to może i ja coś "wtrącę"
Moja (subiektywna) propozycja to rondo "strefy wolnej od rozumu" niewątpliwie nazwa ma wiele wspólnego z miastem, które to za sprawą pewnej uchwały zyskało sławę na cały kraj.
|
|
najlepiej nadac nazwe rondo wspolpracy wilka ze stawiarkiem
|
|
Ja też mam propozycję nazwy ronda , pod tą nazwą zmieści się dużo osób pracujących na „sławę " Kraśnika tj. Rondo Ośmieszaczy Kraśnika . Pod tą nazwę pan radny też by się załapał .
|
|
Rondo wyszczepionych albo koronawirusa. Może być chamskiej hołoty lub ludzi gorszego sortu, tudzież po prostu Zielona Wyspa, Dudy Gracza, Gojów z Polin, Bohaterów Donbasu, Dzieci ofiar kościoła, Długu Publicznego, Zad**..upie, Buraczanych opowieści, Rudego pająka i kulawej muchy, Nieróbstwa 3 RP, Ofiar pandemii i teleporady, Chorób niewspółistniejących, Rondo Pierwszeństwa Przejazdu, Grzywien kowidowych, Mandatów drogowych, Rondo kwarantanny etc.. coś na czasie, np Wielkiej Ściemy i szachrajstwa.
|
|
Rondo im. banderowców. Na czasie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|