Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Proszę nie wprowadzać w błąd!!! Nie głosami radnych PiS i PO (10 głosów za radni Prawa i Sprawiedliwość oraz 1 radny Michał Zimowski związany z Platformą Obywatelską, 10 głosów przeciw). Michał Zimowski niby "związany" z PO ale trzyma zawsze po stronie PIS To taki Kraśnicki "Wojciech Kałuża"
Odpowiedz
Zabawa w miasto traci rozpęd...
Odpowiedz
Dlaczego nikt nie mówi o prawdziwych przyczynach braku chętnych kobiet do porodu w Kraśniku??? Kobiety rodzą w tych szpitalach w których pracują lekarze prowadzący ciążę,problemem jest brak prawdziwych lekarzy położników w krasniku. Mazur i Gebalowa zatrzymali się 30 lat temu mam na myśli podejście do pacjetki ,mentalność i kulturę. Co do położnych nigdy nie słyszałem złego słowa pod ich adresem, do mojej żony po porodzie przychodziła p.Ewa miła przyjemna i z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Recepta jest jedna dla tego oddziału mianowicie prawdziwi lekarze z powołania.
Odpowiedz
Żeby matki nie płakały po stracie dziecka może pasuje zlikwidować oddział. Przez brak wiedzy lekarza moja ciąża była żle prowadzona. Urodziłam chore dziecko, które zmarło. Więc nigdy nie będę za tym aby utrzymać ten oddział, bo to wielka porażka trafić na takich lekarzy
Odpowiedz
Only with us private loans with the lowest interest rates on the market! With our help you can do all the formalities without leaving your home. At 3%, you can get a loan in every situation. You can apply for up to 100,000 people and 50,000,000 as a cooperating body or company. Our services are real and well documented for legal purposes. If you need a loan, contact us today anthonydavid1121@gmail.com
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...