![]() |
To się nie może dziać na prawdę!
|
![]() |
brak słów żeby coś napisać
|
![]() |
dobrze,że to bydlę zdechło.przyroda odetchnęła.
|
![]() |
Najlepszy pissowski minister. Tylko dzięki jego interesom mogłem w końcu legalnie wyciąć drzewa na swojej działce co mi nie pasowały i stanowiły realne zagrożenie
|
![]() |
Ło matko oni tak poważnie o nim mówili
|
![]() |
Awansował leśniczych na dyrektorów czy gajowego awansował?
|
![]() |
dobrze,że to bydlę zdechło.przyroda odetchnęła.Język szacunku, tolerancji, miłości...Gdybyś gamoniu jeszcze cokolwiek znał się na tym, to może byś się wstrzymał z niezasłużonymi obelgami, ale jak się skończyło tylko WUML...? zostaje tylko wściekłość, głupota i chamstwo. Tfu! |
![]() |
Wytłumaczcie mi jedno, bo nie rozumiem - skoro tak kochał przyrodę, to po co organizował zabijanie ptaków wypuszczanych z klatek? Zabijanie zwierząt dla sportu to oznaka miłości przyrody??? I skąd ta wielka miłość biskupów dla tego faceta? Może raczej chodzi o sponsorowanie biskupów i szeroki strumień datków na realizację "wielkich dzieł" czynionych przez naszych "kochanych" pasterzy. Zaprawdę, powiadam, wam, w dzisiejszych czasach żeby zachować wiarę i pozostać w Kościele trzeba być człowiekiem prawdziwie i głęboko wierzącym i patrzeć na to wszystko co się wyrabia z góry, mając znacznie szerszą perspektywę. A tablice z Szyszkiem kiedyś znikną, wcześniej czy później.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|