Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
I jak tak inteligentnej osobie udało się przez 62 lata życia odłożyć tak dużą sumę pieniędzy ??
Odpowiedz
Niestety kobieta nie zaoszczędziła tak wielkiej kwoty. Gros tej sumy to kredyt. Pytanie. W jaki sposób bank udzielił tak szybko, bez osobistej wizyty, tak olbrzymiej pożyczki? Mi ongiś w Credité Agricole nawet 5 stów pożyczki nie chciano udzielić. A na koncie leżało 40.000 zł?! Gdzie tu logika? Teraz oszczędności trzymam w innym banku. Ma fajną funkcję KANTOR. Trzymam tam Euro jakby na osobnym koncie. Ani karta, ani przelew bezpośrednio z konta bankowego ich nie ruszy. Dziwi mnie, że mnie każda czynność pochłania kilka haseł, a kobieta podała jedynie login i hasło... i ma niestety wielki kłopot
Odpowiedz
bez udziału kogoś z banku jest to niemożliwe ....
Odpowiedz
Niestety kobieta nie zaoszczędziła tak wielkiej kwoty. Gros tej sumy to kredyt.
  Skąd wiesz? Brałeś w tym udział?
Odpowiedz
bez udziału kogoś z banku jest to niemożliwe ....
Jest możliwe. Ludzie są tępi i mimo ostrzeżeń chętnie ujawniają hasła i loginy. A mając dostęp do konta można łatwo zmienić limity przelewów i wypłat. W wielu bankach kredyty przez internet są przyznawane automatycznie. Jak masz dobrą historię rachunku (to do fillip75 ), to otrzymasz kredyt bez trudu.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...