Jak widzę to nie wódz znad "śmierdzącej wody" chodzi w spodniach paleciarza, ale chyba jest odwrotnie...
|
|
No proszę oligarchowie poczuli się obrażeni.Może jeszcze będziemy Palikota przepraszać za pojkazywanie penisa i pistoletu na konferencji prasowej.???Kimże on jest???Może czas wyciagnąć wnioski???
|
|
Dlaczego nikt nie weźmie za d..... burmistrza Kraśnika? Tyle afer było z jego udziałem a on nadal piastuje główny stołeczek w mieście. A poseł Wilk to niech najpierw rozliczy sprawę dotyczącą swojego udziału w pobieraniu przez CZubińskiego pieniędzy z SUK o którym przecież pisał Dziennik Wschodni, a dopiero niech zacznie rozliczanie innych ze słów i czynów.
|
|
Kim on jest? To duży chłopak z zabawkami. Inaczej - chłop bez nabiału!
|
|
Zdumiewająca jest buta i zadufanie miernot z PO ! Niebawem będą skarżyc Matkę Naturę, że nie dośc jasno świeci nad ich durnymi czołami. A ja ciągle czekam na wykonanie wyroków w dziwnych sprawach, w które zamieszani są wymienieni w atrykule działacze PO.
|
|
festyn Psiego Ogona! To impreza, na którą facet wymachujący gumowym penisem nadaje sie jak na żadną inną!
|
|
Tylko nie gumowym ! Tylko nie gumowym ! Bo znowu się obrazi i poskarży sie sądowi... ...
|
|
Burmistrz to taki kraśnicki "pomysłowy Dobromil" z tym że jego pomysły to totalne niewypały
|
|
Jak długo to rządzące Kraśnikiem indywiduum będzie w PO, tak długo na karcie wyborczej nie dostaniecie nawet kropeczki, o krzyżyku nie wspominając. Chyba że głosować będziemy "przeciw".
|
|
a ja myslalem ze Krzysio Łątka dostarczył mu gumowego... na tamta konferencje
|
|
Sobota rano. Kraśnik. Ulica Sikorskiego . Budze się rano . Pukanie do drzwi. "przestawić samochód". leo co chodzi , jaki festyn. Czy do tej pory festyny nie odbywały sie na placu za cpik . Dlaczego w sobotę rano kiedy własnie wstawałem po wyczerpującym tygodniu pracy mam słuchać chorego wymysłu P.Czubińskiego i być na siłe uczestnikiem chorego festynu P. Czubińskiego. Czy jak mówi Włodarczyk nie mogę się wyspać i odpocząc. Co kołacze się w chorej czaszce Czubińskiego. rzecz jasna promocja : Palikota , Wilka i samego siebie. A teraz jak ktoś mówi prawde tgo się jeszcze go oskarża . Oj coś nie tak z Polską, za dużo oligarchów , władców absolutnych, co Oni z nami robią . I najgorsze że nie pprzyjmuja krytyki. Panie Cz. pobiegaj sobie.
|
|
A kto go wybrał? do kogo macie pretensje? sami sobie piwa naważyliście....
|
|
Dlaczego "Dziennik Wschodni" nie powróci do sprawy SUK, gdzie burmistrz Kraśnika miał oddać pieniądze które nienależnie pobrał? Jesteście JEDYNĄ gazetą, która może to zrobić, bo KL i GW nawet nie pisną w tym temacie.
|
|
a ja bym chciała festyn ,,rybiej płetwy" bo mam akwarium i może by mi karmę albo inne gadżety za pieniądze podatników dali
|
|
NIE LUBIĘ TEGO WŁODARCZYKA. NIEZBYT MĄDRY Z NIEGO CZŁOWIEK I BARDZO MARNY LEKARZ NIESTETY.
|
|
To teraz już wiemy dlaczego mamy takiego burmistrza, bo według twojego toku myślenia tak wychodzi.
|
|
Ja mam żółwie w domu więc festyn moim pupilom też się należy !
|
|
za byłej rady nie dopomyslenia było żeby takie numery przeszły na radzie.Co by nie powiedzieć grupa Węcławski, Iwan, Sznajder i później Członka w swojej zapieklości nie zostawili by suchej nitki na Czubińskim za straszenie radnego sądami. Teraz kraśnicki PiS to dzieciaczki przy starej opozycji i mogą się jedynie poużalać na sobie, zero działania, brak kompetencji i wiedzy, a wypowiedzi poniżej normy.
|
|
A ja mam wszy .... i też chcę festynu
|
|
Tak, my chceny festynu! My chcemy festynu!podpisano: Wszy
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|