Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prawo jazdy zrobisz w Kraśniku. Powstanie oddział WORD

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 13 czerwca 2018 r. o 10:53 Powrót do artykułu
A czemu nie napisane jest o tym że Zamość ma oddział w Biłgoraju....
Odpowiedz
Wszystko pięknie dla kursantów ale dla bezpieczeństwa na drogach juz nie. Kierowcy z Kraśnika pojada pózniej do wiekszych miast i kompletnie nie beda potrafili sie po nich poruszac.. Juz nie wspominając o sprawnym właczeniu sie do ruchu.
Odpowiedz
Ciekaw jest czego brakuje w Starym Kraśniku a jest na fabrycznym żeby zrealizować pełne szkolenie kierowcy
Odpowiedz
autorytet pan Paweł...sam się boi do Lublina jechać...
Odpowiedz
Chory, powalony pomysł!!!!!!! Tu nie chodzi o kutrsantów a o kasę!!!! Dawno tak debilnego pomysłu nie słyszałem. Potem, bedziemy my, starzy doswaidczeni kierwocy słuchać na CB że na LKRach to same debile jeźdzą. Co taki kursant będzie wiedział po kursie w Kraśniu?? Jak dojechać na cmentarz?? Jedno rondo, jedne światła, pseudo obwodnica. Przecież potem będą srali w gacie jak bedą mieli jechać do Lublina.... Kto za tym stoi ja sie pytam??? Kto ceni bardziej kasę ponad ludzkie życie???? Widać jaka partia takie wartości. 
Odpowiedz
W temacie prawa jazdy zawsze warto zajrzec na clubcardcompl, bo wersje kolekcjonerska mozna miec duzo taniej, a wbrew pozorom tez sie przydaje :)
Odpowiedz
hahaha ludzie... przecież kurs mozna zrobić i w Lublinie, żeby nauczyć się radzić sobie w wiekszym mieście, a w Krasniku zdac sam egzamin, tam latwiej uniknac błędów, a stres jeszcze robi swoje, juz skończcie gadać z tym ohhh nie poradzi sobie w Lublinie chyba w Lublinie są znaki drogowe i jak ktoś je zna i rozumie nie będzie miał problemu?
Odpowiedz
W krasniku jest 7 sygnalizacji świetlnych, 4 ronda i wiele innych urządzeń ruchu drogowego a o pieniądze tez chodzi bo nikt za darmo nie da brawo dobra decyzja pierwszybko się pisze. Pozdrawiam
Odpowiedz
Super pomysł.
Odpowiedz
W krasniku jest 7 sygnalizacji świetlnych, 4 ronda i wiele innych urządzeń ruchu drogowego a o pieniądze tez chodzi bo nikt za darmo nie da brawo dobra decyzja pierwszybko się pisze.  Pozdrawiam
 W tym jedno jedyne takie w Polsce, gdzie pojazdy nań wjeżdżające ... mają pierszeństwo (sic!) :D :D :D
Odpowiedz
4 ronda na Fabrycznym? A gdzie?
Odpowiedz
Super pomysł. Szansa na rzwój dla miasta i powiatu. Wygoda dla mieszkańców
Odpowiedz
Kolejna populistyczna bajeczka przed wyborami. Co to za kierowca po egzaminie w Kraśniku !!! 
Odpowiedz
Ja zdawałem egzamin na prawko w Kraśniku. To było wiele lat temu. I jeżdżę do dziś bezwypadkowo. Więc nie gadajcie, że to zły pomysł.
Odpowiedz
Popieram otwierajcie i się zapisuję odrazu 
Odpowiedz
4 ronda na Fabrycznym? A gdzie?
 Na Fabrycznym jest (sławetne) jedno. Drugie na początku obwodnicy kraśnickiej. Trzecie to to nietypowe, opasujące dawne kino i partyzanta. Natomiast nie mam pojecia, gdzie znajduje się rzeczone czwarte rondo ?
Odpowiedz
i co było to głosowanie ??? przeszło bo się nie mogę doczekać 
Odpowiedz
Mało samochodów na kraśnickich drogach?  Później krzyczą, że smog, że brzydkie miasto, że urzędowską przejechać się nie da ! Prawo jazdy to nie karta rowerowa! Moim zdaniem w Kraśniku nie ma warunków aby teorię zamienić w praktykę.
Odpowiedz
Chory, powalony pomysł!!!!!!! Tu nie chodzi o kutrsantów a o kasę!!!! Dawno tak debilnego pomysłu nie słyszałem. Potem, bedziemy my, starzy doswaidczeni kierwocy słuchać na CB że na LKRach to same debile jeźdzą. Co taki kursant będzie wiedział po kursie w Kraśniu?? Jak dojechać na cmentarz?? Jedno rondo, jedne światła, pseudo obwodnica. Przecież potem będą srali w gacie jak bedą mieli jechać do Lublina.... Kto za tym stoi ja sie pytam??? Kto ceni bardziej kasę ponad ludzkie życie???? Widać jaka partia takie wartości.
 Cha, cha, cha, "zdawali" w Tarnobrzegu! Guzik prawda, bo w Tarnobrzegu im "odpuszczali" i tak nie "kosili" jak w Lublinie. W Lublinie była paranoja, zarabiali na dodatkowych egzaminach, to było sztucznie robione i napędzane. Krzysztof Babisz teraz dyrektorem WORD !? Ten co był kuratorem oświaty, a przedtem w Kraśniku? No, ja nie mogę! Ile on jeszcze stołków zaliczy? Na wszystkim się zna??? Omnibus, patrzcie Państwo ! Ale to śmieszne! A teraz załatwia Kraśnikowi, a właściwie komuś fuchę. No, nie, takie cyrki to tylko w Polsce. Jest coraz większe poplątanie z pomieszaniem. Ta instytucja jest w Kraśniku całkiem zbędna, do Lublina tylko 45 km i lepsze kadry.
Odpowiedz
A kto pamięta początki WORDu w Lublinie? To były dopiero jaja!!! 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...