![]() |
A czemu nie napisane jest o tym że Zamość ma oddział w Biłgoraju....
|
![]() |
Wszystko pięknie dla kursantów ale dla bezpieczeństwa na drogach juz nie. Kierowcy z Kraśnika pojada pózniej do wiekszych miast i kompletnie nie beda potrafili sie po nich poruszac.. Juz nie wspominając o sprawnym właczeniu sie do ruchu.
|
![]() |
Ciekaw jest czego brakuje w Starym Kraśniku a jest na fabrycznym żeby zrealizować pełne szkolenie kierowcy
|
![]() |
autorytet pan Paweł...sam się boi do Lublina jechać...
|
![]() |
Chory, powalony pomysł!!!!!!! Tu nie chodzi o kutrsantów a o kasę!!!! Dawno tak debilnego pomysłu nie słyszałem. Potem, bedziemy my, starzy doswaidczeni kierwocy słuchać na CB że na LKRach to same debile jeźdzą. Co taki kursant będzie wiedział po kursie w Kraśniu?? Jak dojechać na cmentarz?? Jedno rondo, jedne światła, pseudo obwodnica. Przecież potem będą srali w gacie jak bedą mieli jechać do Lublina.... Kto za tym stoi ja sie pytam??? Kto ceni bardziej kasę ponad ludzkie życie???? Widać jaka partia takie wartości.
|
![]() |
W temacie prawa jazdy zawsze warto zajrzec na clubcardcompl, bo wersje kolekcjonerska mozna miec duzo taniej, a wbrew pozorom tez sie przydaje :)
|
![]() |
hahaha ludzie... przecież kurs mozna zrobić i w Lublinie, żeby nauczyć się radzić sobie w wiekszym mieście, a w Krasniku zdac sam egzamin, tam latwiej uniknac błędów, a stres jeszcze robi swoje, juz skończcie gadać z tym ohhh nie poradzi sobie w Lublinie chyba w Lublinie są znaki drogowe i jak ktoś je zna i rozumie nie będzie miał problemu?
|
![]() |
W krasniku jest 7 sygnalizacji świetlnych, 4 ronda i wiele innych urządzeń ruchu drogowego a o pieniądze tez chodzi bo nikt za darmo nie da brawo dobra decyzja pierwszybko się pisze. Pozdrawiam
|
![]() |
Super pomysł.
|
![]() |
W krasniku jest 7 sygnalizacji świetlnych, 4 ronda i wiele innych urządzeń ruchu drogowego a o pieniądze tez chodzi bo nikt za darmo nie da brawo dobra decyzja pierwszybko się pisze. PozdrawiamW tym jedno jedyne takie w Polsce, gdzie pojazdy nań wjeżdżające ... mają pierszeństwo (sic!) :D :D :D |
![]() |
4 ronda na Fabrycznym? A gdzie?
|
![]() |
Super pomysł. Szansa na rzwój dla miasta i powiatu. Wygoda dla mieszkańców
|
![]() |
Kolejna populistyczna bajeczka przed wyborami. Co to za kierowca po egzaminie w Kraśniku !!!
|
![]() |
Ja zdawałem egzamin na prawko w Kraśniku. To było wiele lat temu. I jeżdżę do dziś bezwypadkowo. Więc nie gadajcie, że to zły pomysł.
|
![]() |
Popieram otwierajcie i się zapisuję odrazu
|
![]() |
4 ronda na Fabrycznym? A gdzie?Na Fabrycznym jest (sławetne) jedno. Drugie na początku obwodnicy kraśnickiej. Trzecie to to nietypowe, opasujące dawne kino i partyzanta. Natomiast nie mam pojecia, gdzie znajduje się rzeczone czwarte rondo ? |
![]() |
i co było to głosowanie ??? przeszło bo się nie mogę doczekać
|
![]() |
Mało samochodów na kraśnickich drogach? Później krzyczą, że smog, że brzydkie miasto, że urzędowską przejechać się nie da ! Prawo jazdy to nie karta rowerowa! Moim zdaniem w Kraśniku nie ma warunków aby teorię zamienić w praktykę.
|
![]() |
Chory, powalony pomysł!!!!!!! Tu nie chodzi o kutrsantów a o kasę!!!! Dawno tak debilnego pomysłu nie słyszałem. Potem, bedziemy my, starzy doswaidczeni kierwocy słuchać na CB że na LKRach to same debile jeźdzą. Co taki kursant będzie wiedział po kursie w Kraśniu?? Jak dojechać na cmentarz?? Jedno rondo, jedne światła, pseudo obwodnica. Przecież potem będą srali w gacie jak bedą mieli jechać do Lublina.... Kto za tym stoi ja sie pytam??? Kto ceni bardziej kasę ponad ludzkie życie???? Widać jaka partia takie wartości.Cha, cha, cha, "zdawali" w Tarnobrzegu! Guzik prawda, bo w Tarnobrzegu im "odpuszczali" i tak nie "kosili" jak w Lublinie. W Lublinie była paranoja, zarabiali na dodatkowych egzaminach, to było sztucznie robione i napędzane. Krzysztof Babisz teraz dyrektorem WORD !? Ten co był kuratorem oświaty, a przedtem w Kraśniku? No, ja nie mogę! Ile on jeszcze stołków zaliczy? Na wszystkim się zna??? Omnibus, patrzcie Państwo ! Ale to śmieszne! A teraz załatwia Kraśnikowi, a właściwie komuś fuchę. No, nie, takie cyrki to tylko w Polsce. Jest coraz większe poplątanie z pomieszaniem. Ta instytucja jest w Kraśniku całkiem zbędna, do Lublina tylko 45 km i lepsze kadry. |
![]() |
A kto pamięta początki WORDu w Lublinie? To były dopiero jaja!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|