Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Próbują ratować szpital w Kraśniku. Czy to oznacza zwolnienia?

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 16 listopada 2022 r. o 10:20 Powrót do artykułu
A po co ratować? cyt. ,,Droga S-19 będzie powodować, że do Kraśnika będzie można dostać się w kilkanaście minut z Lublina i okolic, dlatego są to bardzo dobrze wydane pieniądze. Bo nie ma lepszej inwestycji niż w dzieci. A szczególnie zdrowie i bezpieczeństwo małych dzieci – zaznaczył Jarosław Stawiarski.'' ...
Odpowiedz
A ja p. Rola myślę że za zadłużanie odpowiada organ założycielski, który sprawuje kontrole nad szpitalem i który od wielu lat widzi jak zadłużenie rośnie . A pracownicy mam nadzieje że nic nie podpiszą widząc jak potężne pieniądze zarabiają lekarze bo to oni w drugiej kolejności ponoszą odpowiedzialność za zadłużenie nie wyrabiając kontraktów, może w tej kwestii wypowie się władza publicznie ?
Odpowiedz
A ja Panie Starosto chciałbym zapytać dlaczego nic nie mówi Pan o zarobkach lekarskich, które są niewyobrażalnie wysokie. Mówimy tu o gigantycznych kwotach "na głowę" czyli 40 tysięcy, 50 tysięcy i więcej/ na miesiąc. Stawki za godzinę dyżuru to już rzecz niewyobrażalna. Ciekawe co na to Pan Jarosław Kaczyński, który nie tak dawno mówił o TAKICH zarobkach. Zapowiedział też, że będzie to sprawdzone. Na pewno zaciekawiłoby go jak to wygląda w kraśnickim SPZOZ. Czy Pan chce zabierać rękami nowej Pani dyrektor najmniej zarabiającym w tym zakładzie, mówiąc, że zarobki w administracji są wysokie??? Czy to jest jakiś ponury żart? Czy rzeczywiście pielęgniarki tak dużo zarabiają w stosunku do niektórych lekarzy zarabiających przez miesiąc po 50 tysięcy złotych i więcej? Najciekawsze jest jednak to kto i kiedy doprowadził do wywindowania zarobków lekarzy w tym zakładzie do kwot, które normalnego zjadacza chleba przyprawiają o zawrót głowy. Pamiętajmy też, że zakład jest finansowany ze środków publicznych (naszych podatków). A zatem Panie Starosto. Drogę do uratowania Pan zna. Pytanie tylko co Pan teraz zrobi z tymi wszystkimi znakomitymi, wybitnymi fachowcami, bo nikt nie wątpi, że TAKIE zarobki medyków są dostępne na świecie tylko dla najwybitniejszych umysłów w dziedzinie medycyny.
Odpowiedz
no niestety prawda jest taka ze rzadza nieudacznicy Panie Rolla to panska wina i pana marszalka Macie na pomniki wiece dozynki itp a NA SZPITAL BRAK igranie naszym zyciem jest bandyctwem Teraz robicie osszczednosci kosztem pielegniarek Mysle ze czas wam zabrac wyplaty skoro nie macie pojecia o niczym
Odpowiedz
A ja Panie Starosto chciałbym zapytać dlaczego nic nie mówi Pan o zarobkach lekarskich, które są niewyobrażalnie wysokie. Mówimy tu o gigantycznych kwotach "na głowę" czyli 40 tysięcy, 50 tysięcy i więcej/ na miesiąc.  Stawki za godzinę dyżuru to już rzecz niewyobrażalna. Ciekawe co na to Pan Jarosław Kaczyński, który nie tak dawno mówił o TAKICH zarobkach. Zapowiedział też, że będzie to sprawdzone. Na pewno zaciekawiłoby go jak to wygląda w kraśnickim SPZOZ. Czy Pan chce zabierać rękami nowej Pani dyrektor najmniej zarabiającym w tym zakładzie, mówiąc, że zarobki w administracji są wysokie??? Czy to jest jakiś ponury żart? Czy rzeczywiście pielęgniarki tak dużo zarabiają w stosunku do niektórych lekarzy zarabiających przez miesiąc po 50 tysięcy złotych i więcej? Najciekawsze jest jednak to kto i kiedy doprowadził do wywindowania zarobków lekarzy w tym zakładzie do kwot, które normalnego zjadacza chleba przyprawiają o zawrót głowy. Pamiętajmy też, że zakład jest finansowany ze środków publicznych (naszych podatków). A zatem Panie Starosto. Drogę do uratowania Pan zna. Pytanie tylko co Pan teraz zrobi z tymi wszystkimi znakomitymi, wybitnymi fachowcami, bo nikt nie wątpi, że TAKIE zarobki medyków są dostępne na świecie tylko dla najwybitniejszych umysłów w dziedzinie medycyny.
 W czasie plandemi kiedy szpital pracował w ograniczony sposób, nie było odwiedzin bo panował virus celebryta, co niektórzy lekarze wyciągali ponad 100.000 tyś zł miesiecznie!
Odpowiedz
Skoro Czarnek daje po 1-1,5 mln na szkoły katolickie (maja czesne i dotacje skarbu państwa na każdego ucznia) i na związek łowiecki niech da pare baniek na szpital-toż Kraśnik to zagłębie wyborców PiS, niech ich wspiera;)))
Odpowiedz
A oto co niektóre niepochlebne opinie na temat carycy ze Szczebszeszyna która obieła tron w Kraśnickim szpitalu.       Rafał Kowalik Samorządowiec....             ·         Współczuję pracownikom. U nas w Szczebrzeszynie szpital świętuje tą zmianę. Ludzie dzwonią do mnie i są szczęśliwi. Jedna z lepszych informacji w naszym mieście. Trzymajcie się tam jak trzeba będzie kiedyś pomóc proszę pisać do mnie. Mam nadziej że macie dobre związki zawodowe. Rafał Kowalik Samorządowiec   ·  Obserwuj Jest w końcu! Personel świętuje mieszkańcy się cieszą dostaje mnóstwo telefonów z gratulacjami dziękuję. To jeszcze nie koniec tej historii jak ja to powtarzam prawda zawsze się obroni a presja ma sens. No i po Carycy ***s://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta8/1.5/16/1f601.png ***s://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tab/1.5/16/1f923.png ***s://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t77/1.5/16/1f61a.png . Już na dniach Szczebrzeszyn obiegnie dobra wiadomość. Udało się ***s://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1.5/16/1f37e.png ***s://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t68/1.5/16/1f942.png
Odpowiedz
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
Odpowiedz
[link=***s://alamelnazafa.com/]alamelnazafa[/link]
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...