I tak wszyscy ulegają lobby LGBT. Ludzie wolność mieli z tą i bez tej uchwały. Kraśnik jednak przestraszył się, iż nie może podobać się światu i zrobił co chcieli ci pseudo tolerancyjni i dziwnie normalni ludzie.
|
|
A gdzie pozostałe samorządy ?
|
|
Jak to ? Czyli jednak można zmienić zdanie za serbniki unijne... Doskonale widać ile są warte ich przekonania i to dosłownie...
|
|
I tak wszyscy ulegają lobby LGBT. Ludzie wolność mieli z tą i bez tej uchwały. Kraśnik jednak przestraszył się, iż nie może podobać się światu i zrobił co chcieli ci pseudo tolerancyjni i dziwnie normalni ludzie.Nie mieli wolności - jak sobie przypomnę hejt wylewany na osoby LGBT na przykład za organizowane przez nie marsze równości, to nie widzę tej wolności. Może mi ją wskażesz? |
|
"Czy Chrystus jak przyjdzie powtórnie znajdzie jeszcze wiarę na ziemi? Żeby nie okazało się, że walczymy z samym Panem Bogiem" - pani radna. Mnie pani poglądy religine walą. Pani nie jest wybrana do rady parafialnej, tylko do Rady Miasta. Czas to zrozumieć.
|
|
I tak wszyscy ulegają lobby LGBT. Ludzie wolność mieli z tą i bez tej uchwały. Kraśnik jednak przestraszył się, iż nie może podobać się światu i zrobił co chcieli ci pseudo tolerancyjni i dziwnie normalni ludzie.Jaki piękny ból dudy. XD |
|
Jak żyję to nie widziałam, aby kiedykolwiek hetero organizowali marsz z powodu tego z kim sypiają. Jeśli natomiast hetero brali udział w jakimś marszu, to nie robili z siebie wyuzdanych pajaców. Kolejna sprawa to, co to za marsz równości skoro równość oznacza pełną zgodność z ideologią LGBT?I tak wszyscy ulegają lobby LGBT. Ludzie wolność mieli z tą i bez tej uchwały. Kraśnik jednak przestraszył się, iż nie może podobać się światu i zrobił co chcieli ci pseudo tolerancyjni i dziwnie normalni ludzie.Nie mieli wolności - jak sobie przypomnę hejt wylewany na osoby LGBT na przykład za organizowane przez nie marsze równości, to nie widzę tej wolności. Może mi ją wskażesz? |
|
Brawo dla radnego Pawła Kurka !!! Jakby pozostali radni posłuchali go w tamtym roku to nie byłoby takiego pośmiewiska z miasta.
|
|
Przecież to nie jest ustawa anty LGBT wy "wolne media"....
|
|
Za późno. Jest już ustawa, że w wolnej Polsce, po wypędzeniu pisowskiego okupanta, miasto zostanie zaorane. No chyba, że kupi je Białoruś.
|
|
Ty kompletnie nic nie rozumiesz. Marsze równości nie są organizowane z powodu tego, kto z kim sypia, tylko w celu zwrócenia uwagi na nierowność osób LGBT względem prawa w porównaniu z nami, heteronormatywnymi. Pajaców, to z siebie robi cała masa ludzi uczestnicząca w róznych marszach, procesjach, manifestacjach. I nie, nie musisz się zgadzać z żadną ideologią LGBT, ale cywilizowany człowiek zaakceptuje to, że ktoś jest nieheteronormatywny i nie będzie mu z tego powodu przeszkadzał. Bo powiedz - w czym ci przeszkadza, że osoby będące w związkach seksualnych będą miały ustawowe prawo do informacji o stanie zdroia partnera, czy dziedziczenia po nim? Czy to jakoś ogranicza twoje prawa? A tym ludziom ułatwiłoby wiele życiowych spraw.Jak żyję to nie widziałam, aby kiedykolwiek hetero organizowali marsz z powodu tego z kim sypiają. Jeśli natomiast hetero brali udział w jakimś marszu, to nie robili z siebie wyuzdanych pajaców. Kolejna sprawa to, co to za marsz równości skoro równość oznacza pełną zgodność z ideologią LGBT?I tak wszyscy ulegają lobby LGBT. Ludzie wolność mieli z tą i bez tej uchwały. Kraśnik jednak przestraszył się, iż nie może podobać się światu i zrobił co chcieli ci pseudo tolerancyjni i dziwnie normalni ludzie.Nie mieli wolności - jak sobie przypomnę hejt wylewany na osoby LGBT na przykład za organizowane przez nie marsze równości, to nie widzę tej wolności. Może mi ją wskażesz? |
|
Co się zmieni raz już były fundusze norweskie wiadomo jak było a co do obecnego stanu to kolesie nic więcej kurek patrzy jak medialnie bić pianę liczy się stolec oby żyło się lepiej żeby było jak bylo
|
|
W Świdniku to radna z Platformy "przegapiła" głosowanie. Co do radnych PiS z Kraśnika, to szanuję, że potrafią dać na wstrzymanie. Szkoda, że konstatacja przyszła dopiero gdy młodzi zaczęli dorosłym suszyć o to głowy. Politycy prawicy w Polsce żyją w bańkach informacyjnych, a to tworzonych przez grupy narodowców, a to kółka różańcowe, a to inne organizacje prawicowe opłacane przez Kreml, a do tego propaganda TVP. Ciężko dostrzec to co jest poza bańką.
|
|
ha ha ha....to na jaką kwotę bezradni wycenili swoje "przekonania"?
|
|
A co gdybyś to ty się mylił? Gdyby już dawno chodziło o dominację a nie o równość. Ciekawe co bedzie dalej z równością. Na razie służy do terroryzowania większości, prawami mniejszości. Pełne odwrócenie demokracji.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|