Ale bzdety, odwagii dziennikarzu, pora napisać o żonie bitej - aż! - przez urzędnika powiatowego!!!
|
|
Co robił 15 i 17 latek o drugiej w nocy ???????!!!! I drugie pytanie: czy rodzice nieletnich odpowiedzą za to, gdzie przebywały ich dzieci???
|
|
PRAWDA JEST ZE 18 LATEK ZGINAL NA MIEJSCU JEDNAK 17 LATEK ZMARL, JEGO BRAT JEDNAK WALCZY O ZYCIE
|
|
cześć Jego pamięci Filip byłeś nam bardzo bliski ... :((
|
|
dobrze ze walneli w słup a nie np. na inny samochód osobowy.
|
|
Kasandro, nie znasz żadnych szczegółów, więc daruj sobie to wymądrzanie i ocenianie innych.
|
|
Filip nie żyje Piotr walczy o życie...[*][*][*]bardzo mi przykro...Pionu proszę IIIc na ciebie czeka;[[[
|
|
Filip nie żyje Piotr walczy o życie...[*][*][*]bardzo mi przykro...Pionu proszę IIIc na ciebie czeka;[[[
|
|
szkoda mi tylko rodziców tych chłopców... tylko właśnie gdzie byli jak 15 letnie dziecko wychodziło z domu i dlaczego było poza nim aż do 2 w nocy...??? nie czas na głupie pytania czy odpowiedzą za ten wypadek... oni już mają nauczkę... tylko szkoda że tak tragiczną... ten 18 latek jechał ze mną ostatnio busem i właśnie takim pojazdem powinien się poruszać tylko i wyłącznie... to nic że miał prawko... ja również je mam i dopiero po latach wiem że potrafię jeździć ale nie szaleję jak głupia...
|
|
kiedy skończy się bezmyślność małolatów... dziecko które zrobiło prawa jazdy w styczniu w październiku już nie żyje... szkoda mi rodziców bo dostali od życia największą nauczkę jaką mogi dostać...trzymam kciuki za młodszego z braci S. i mam nadzieję że wyjdzie z tego... Ale jego życie to już nie będzie to samo - ja przynajmniej nie potrafiła bym żyć ze świadomością że moi koledzy przez głupotę nie żyją.... a mi się jednak udało...
|
|
Pioniu 3maj sie wszyscy jestemy z toba czemu to wszystko jest takie smuutne mam dosc swiat jest do d.... PIOONIUU WYJDZIESZ Z TEGO!!!!
|
|
"Tak wiele przed, a tak malo za... " Pawel i Filip - pamietamy (*)(*) Piotrek - 3maj sie! dasz rade! czekamy na Ciebie!
|
|
Piotrek się wybudził... jego stan jest stabilny. Jest dobrze...
|
|
dzis nad ranem Piotrek sie wybudzil... jego stan jest stabilny.
|
|
dziś nad ranem Piotrek się wybudził ze spiączki... jego stan jest stabilny.
|
|
Nie sądzisz ze największa i najdotkliwsza kara już ich spotkała ??? Poza tym nie o wszystkim piszą w gazetach więc jeśli nie znasz wszystkich szczegółów nie zabieraj głosu.
|
|
Pioniu wracaj do nas jak najszybciej!!!!!!!!!!!!Paweł i Filip nigdy was nie zapomnimy [*] [*]
|
|
Pawełku jest nam bardzo smutno bez Ciebie.. kochamy Cie i na zawsze pozostaniesz w naszych sercach.. 3ap
|
|
Pawełku na zawsze pozostaniesz w naszych sercach.. 3ap
|
|
KOchamy Cie
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|