Dla wsiórów każda taka lokalna droga jest jak tor Formuły 1. Tam jak aŁdi jedzie poniżej 120km/h to ludzie podejrzewają, że pijany jedzie.
|
|
Rozumu nic nie zastąpi ...
|
|
Ciekawy jestem po ile ci gamonie gnali w tej mgle, na śliskiej drodze, w lesie? Jakby jechali 40 km/h to co najwyżej połamaliby zderzaki...
|
|
Nie obrażaj. Zwłaszcza kogoś kto zginął nie ze swojej winy. Podejrzewam, że sam przepisowo nie jezdzisz. Ladu tam nigdzie nie widac.
|
|
KILKA MGLISTYCH WIECZORÓW I SELEKCJA NATURALNA DOKONA SWEGO - SPRAWCA POWINIEN ODPOWIADAĆ JAK ZA MORDERSTWO Z PREMEDYTACJĄ
|
|
To co widzę w ostatnich dniach to tylko dowód na to, jak durne i bezmózgie społeczeństwo mamy. Widoczność 20-30m a jadą przez wioski po 80km/h. Zero świateł przeciwmgielnych, a nawet tylko światła dzienne. Dramat. Wczoraj pod Zamościem kretyn we mgle zrobił czołówkę bo oczywiście mu się spieszyło - wyprzedzał. Niech się policja zajmie takim chamstwem, kretyństwem na drodze a nie łapaniem ludzi zza krzaków bo przekroczyli prędkość o 15km/h na dwupasmowej drodze.
|
|
KAŻDY CZŁOWIEK MA MÓZG,ALE NIE KAŻDY ROZUM.
|
|
aŁdi się nie jeździ. aŁdi się nie pędzi. aŁdi się "lata".
|
|
"Nie obrażaj. Zwłaszcza kogoś kto zginął nie ze swojej winy. Podejrzewam, że sam przepisowo nie jezdzisz." - źle podejrzewasz. To który będzie teraz najszybszy we wsi?
|
|
"Podejrzewam, że sam przepisowo nie jezdzisz." - na jakiej podstawie tak podejrzewasz?
|
|
Jechali powoli. To fotoradar przekłamywał.
|
|
No zginął ten który jechał przepisowo. Co tym bardziej tragiczne i niestety zbyt często się zdarza.
|
|
Mam nadzieję że sprawca pójdzie siedzieć. Jest wniosek o areszt?
|
|
"No zginął ten który jechał przepisowo. Co tym bardziej tragiczne i niestety zbyt często się zdarza." - po czym wnosisz, że nie jechał np. zbyt szybko jak na panujące warunki? Możemy jedynie powiedzieć, że przynajmniej trzymał się swojego pasa. Reszty okoliczności nie znamy. Po wsiach rzadko kto jeździ przepisowo.
|
|
Nie wypowiadaj się jeśli nie widziałeś i nie znasz okoliczności. Zginął człowiek a gaminiem jesteś Ty
|
|
"No zginął ten który jechał przepisowo. Co tym bardziej tragiczne i niestety zbyt często się zdarza." - po czym wnosisz, że nie jechał np. zbyt szybko jak na panujące warunki? Możemy jedynie powiedzieć, że przynajmniej trzymał się swojego pasa. Reszty okoliczności nie znamy. Po wsiach rzadko kto jeździ przepisowo.No i sam ten fakt pokazuje kto jest odpowiedzialny a smierc zabrala jadacego swoim pasem czlowieka |
|
Powiem tak. Komu nigdy nie zdarzyło się zaspać do pracy i jechać nieprzepisowo niech pierwszy rzuci kamień! Nieszczęście chciało że trafiło akurat na niego. Nie bronię go w żaden sposób ale trzeba mieć umiejetność empatii wobec takich ludzi. Zmarłego już nikt nie wskrzesi a gnojeniem i obrażaniem człowieka który był sprawcą wypadku można dobić emocjonalnie i psychicznie. Radzę zastanowić się wszystkim nad dwiema stronami medalu.
|
|
Powiem tak. Komu nigdy nie zdarzyło się zaspać do pracy i jechać nieprzepisowo niech pierwszy rzuci kamień! Nieszczęście chciało że trafiło akurat na niego. Nie bronię go w żaden sposób ale trzeba mieć umiejetność empatii wobec takich ludzi. Zmarłego już nikt nie wskrzesi a gnojeniem i obrażaniem człowieka który był sprawcą wypadku można dobić emocjonalnie i psychicznie. Radzę zastanowić się wszystkim nad dwiema stronami medalu.Tak jest Od osadzania sa inne instytucje powolane w tym celu. |
|
Tyle jadu komentarzach co w pocałunku zmijii. Stała się ogromna tragedia- zginął człowiek komuś bliski kochany tragedia jest i po drugiej stronie-samo życie ze świadomością że zabiło się drugiego człowieka zostanie do końca życia,nie każdy się może podnieść po takim zdarzeniu proszę sobie to wyobrazić. Każdemu może się to przytrafić. Tak się zastanawiam-Auschwitz wg niektórych ludzi komentujących bylo by chyba dobrym rozwiazaniem???
|
|
Powiem tak znam z widzenia sprawce wypadku.Jezidził jak szalony to hondo . Jakichś tydzień temu podobnie mi wyjechał na zakrecie na czołówke.Naszczeście odbiłem na pobocze .pomyślałem sobie że dojezidzi . Myślałem że owinie sie o drzewo a nie uderzy w bogu winego człowieka.Powinien gnojek odpowiadać za morderstwo .
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|