Pokolenie Bacy . Jako nielaty dostaną pewnie kuratora na rok i po sprawie.
|
|
wez sie doucz zanim cos napiszesz. w swietle prawa karnego 17 latek jest pelnoletni.
|
|
Bitni ci urzędowiacy. Parę lat temu mnie też we trzech skopali, okradli, ledwie uszedłem z życiem. Policja jednego złapała, ten nie wydał kompanów. Chociaż w trakcie zatrzymania otrzymywał sms-y żeby siedział cicho. Wyrok w zawieszeniu. Pozdrawiam RYCERZY z Urzędowa.
|
|
Przecież to cebulorze!Nie dziwta się.
|
|
Wieśniaki pewnie pobiły jakiegoś Skejta z gejparku.
|
|
Trza by sie tam wybrać na kilka aut i zrobić porządek na wsi
|
|
w tym słynnym Urzędowie zawsze huczało od bójek , ale niestety nikt nic nie robił w tej sprawie, zreszta tam są sami wykolejeńcy , a tym nastolatkom tak spuścić lańsko by też cierpieli jak ten pobity przez nich chłopak.
|
|
"Urzędów MIASTO błędów" tak namazali sobie gnojem na chałupie...
|
|
Tak fbr przyjedz na kilka aut będzie sie działo co kilka lat temu że Kraśniki Fabryczny przyjechał dojebac kolesia w 20 osob i wszyscy spier***ali xD
|
|
Wracaj ZOMO i spuść wpi....l !!!
|
|
macie coś do Urzędowa ? tak samo ja się mogę przyczepić do kraśnika bo mi coś tam nie odpowiada ..
bójki są w kazdym mieście ;/
|
|
ta trójka tych chłopaków którzy pobili tego kolesia to juz mieli dawno skończone 18 także więzienie a nie prokurator
|
|
Boże co teraz się dzieje na tym świecie?? Jak tu wyjść do szkoły jak nie wiesz czy wrócisz żywy??
Urzędów od zawsze to była meliniarnia i tylko szukają zaczepki
ale żeby kogoś katować bo nie miał papierosa?? dla mnie choroba
powinni się leczyć w zakładzie zamkniętym i do tego kraty w oknach.
Chłopcy sobie przej*bali ale to już ich problem
Ejj ludzie zastanawiacie się jak teraz mają na ulice wyjść ich rodzice??
Szkoda mi tych rodziców.... ale tych 3 kretynów mi nie szkoda i nie prokurator ale powinni iść do więzienia
|
|
Idź się chłopie leczyć, najlepiej z tymi trzema deb***ami. Zróbcie sobie we czterech ustawkę, obijcie sobie mordy i szlus. A później oddział zamknięty na długo żeby normalni ludzie mogli przejśc spokojnie do szkoły czy sklepu. |
|
~Mao Obiektywny~ zgadzam się z Tobą
leczenie się przyda
|
|
17-latkowie to nie mężczyźni, tylko GÓWNIARZE!!!
|
|
Mieszkańcy gminy Urzędów. I wszystko jasne !
|
|
Co widać z orbity ziemskiej ?
Od. Chiński Mur i zagony cebuli w Urzędowie
|
|
A wiesz dlaczego dziewczyny z Urzędowa mają zimne dup* ? odp. Bo na schodach siedzą jak cebulę obierają ! |
|
Jaka jest chińska dzielnica Urzędowa ? Odp. Benczajn ! He he he.... |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|