Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Myślę, że osoby LGBT zamieszkałe w gminach, które ogłosiły się "strefami wolnymi od LGBT" powinny zaprzestać wnoszenia wszelkich opłat na rzecz tychże gmin. Skoro dla tych osób nie ma miejsca w gminach, to znaczy, że gminy ine mogą od nich pobierać żadnych podatków (np. od nieruchomiości) i innych opłat (osoba, której nie ma, nie zużywa wody, nie produkuje ścieków, nie generuje śmieci, nie istnieje jako pasażer komunikacji itp.). Krótko i na temat - skoro gmina nie przewiduje miejsca dla takich osób, to nie ma prawa pobierać od nich jakichkolwiek pieniędzy.
Odpowiedz
 Trzeba mocno przecistawiać się ideologii LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu  
Jestem pewien, że ty nie masz pojęcia ani o rzekomej idelogii LGBT, ani o marksizmie!
Odpowiedz
KOT89 - myślę, że takim zachowaniem nie robisz reklamy swoim poglądom. Raczej potwierdzasz prawidłowość, że przeciwko LGBT są tylko ludzie umysłowo ociążali.
Odpowiedz
 Trzeba mocno przecistawiać się ideologii LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu  
 Jestem pewien, że ty nie masz pojęcia ani o rzekomej idelogii LGBT, ani o marksizmie!
Odpowiedz
  Trzeba mocno przeciwstawiać się ideologii LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu    
Zła to jest PiSowska propaganda, którą rozpowszechniasz.
Odpowiedz
Klub Sportowy "Tęcza" już 40 lat temu wiedział,że Kraśnik stanie się tęczowym miastem..o ile lgiebetowskie barwy można nazwać tęczą,bo to z prawdziwą tęczą niewiele ma wspólnego..tak po za nawiasem mam taką refleksję,że dziennik wschodni też jest lewacki,a powinien być obiektywny jako prasa regionalna.
Odpowiedz
  Trzeba mocno przeciwstawiać się ideologii gender / LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu    
 Trzeba mocno przeciwstawiać się zakusom na dzielenie ludzi, na tworzenie gorszych sortów itp. Bo to jest faszyzm!
Odpowiedz
  Trzeba mocno przeciwstawiać się ideologii gender / LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu. A jak wiadomo na ziemi najgorszy był na ziemi skrajnie lewicowy nazizm i komunizm to one łącznie zgładziły  200 mln ludzi, a to były również systemy marksistowskie.  
Policz jeszcze (ale dobrze!) ile istnień ludzkich zgładzili chrześcijanie w imię swojego Boga... A nie - toż to także lewicowa ideologia.
Odpowiedz
 Trzeba mocno przeciwstawiać się ideologii gender / LGBT, która jest zła, jest odmianą marksizmu. A jak wiadomo najgorszy był na ziemi skrajnie lewicowy nazizm i komunizm to one łącznie zgładziły ponad 200 mln ludzi, a to były również systemy marksistowskie i tego nic nie przebije od czasu Chrystusa. Tak trzeba jeszcze jeszcze wspomnieć że codziennie marksiści, islamiści i wszelkiego rodzaju dzicy i czerwoni mordercy mordują setki chrześcijan w imię marksizmu lub szariatu.  
Przejrzyj sobie polskie statystyki dotyczące morderstw, zabójstw za kierownicą po pijaku, ofiar nożowników, i wielu innych przestęptw. Pewnie będzie dla ciebie szokiem, gdy napiszę, że większość z nich popoełnili chrześcijanie i to bez żadnej ideologii.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...