Niektórzy "ludzie" nie zasługują na to aby żyć bo są tak podli, że powinni latami konać w męczarniach tak jak te niczemu niewinne zwierzęta.
|
|
na każdej wsi polskiej,katolickiej przed każdymi świętami kościelnymi, chłopi i ich rodziny zabijają tysiące zwierząt. Ja jak porządny obywatel donoszę wszem i wobec,że takie metody są dopuszczone widocznie przez państwo i kościól skoro sa stosowane. A dlaczego koty czy psy są uprzywilejowane?
|
|
skąd wiesz, że w męczarniach? A co miał zrobić włąściciel? Oddać? komu. Uśpić humaniternie? Przeciez nie można. Poradził sobie jak umiał, ale jak widać miłośc bliźniego przemawia przez ciebie i ty pewnie, zrobiłbyś to samo z człowiekiem. |
|
Eutanazja w Polsce drugiej prędkości. Przeciez macie w tym Lublinie wydział weterynarii nawet - chyba powinniście wiedzieć co się robi z niechcianymi zwierzętami.
|
|
czy rodziny kotów zostały już powiadomione???
|
|
A dla niektórych ludzi kotek jest ważniejszy od człowieka... Kotkowi pieskowi polędwice kupuje a obok sąsiadka z dziećmi suchy chleb wpi...la bo nie ma za co kupić...
|
|
dajcie mi go na godzinkę.... nie trzeba zabijać tego wiejskiego parcha... trzeba mu poprostu ta metalową rurką jajka rozgnieść na miazgę, posypać chilli i bez gaci puścić wolno! i to publicznie
|
|
nie no brawo!!! macie artykuł na pierwszą strone...mam nadzieję że skarzą go na 15 lat i będą się nim opiekowali w celi koledzy....paranoja to już na prawde nie ma ważniejszych wydarzeń w regionie? sprawdźcie jeszcze czy może ktoś przypadkiem w publicznej toalecie nie trafil do pisuaru...będzie kolejna sensacja
|
|
i tak powinno być bo człowiek to bydlę a jak dzieciarnia z sąsiedztwa biedna to pretensje do matki, ojca, niech sie wezmą za robotę. zwierzęta są bezbronne |
|
Nie ma to jak donosicielstwo na własną rodzinę, i ci dzielni milicjanci, Chłop musiał się napić przed robotą
|
|
Szkoda czasu na dyskusje z idiotami takimi jak ty. Nikt nie ma prawa znęcać się nad zwierzęciem ani też nad człowiekiem a ten kto się wyżywa na słabszych w dodatku będąc w stanie upojenia alkoholowego jest zwykłym zwyrodnialcem nie wartym splunięcia. Tacy ludzie nie powinni w ogóle zyć, bo zła na świecie jest za dużo. |
|
Kotek czy piesek w konfrontracji z podłym człowiekiem zawsze przegra a "sąsiadka" zamiast przepijać pieniązki niech się weźmie do pracy i nie narzeka że zasiłek z mopsu nie wystarcza na życie. |
|
W ubojni świń pracują zapewne sami zwyrodnialcy a kiełbasę wpieprz*sz aż ci się uszy trzęsą ! Kurczaka pieczonego też chętnie zażresz itd. a wszystkie te stworzenia pewnie z chęci do tego same popełniły samobójstwo albo zdechły ?
|
|
Nie wpiep... kiełbasy bo mięsa nie jadam i zyję za to ty pewnie co niedziela do kościółka biegasz a dobroci w tobie zero. Co z was za ludzie? Pijak zamordował niewinne zwierzęta które mu ufały i nie uciekły jak je tłukł a wy piszecie, że nic się nie stało? Co za obrzydliwe podejście, bronić pijaka, zwyrodnialca. A gdyby tak dziecko zatłukł? Bo moze akurat tylko koty były w pobliżu to się na nich wyżył. Przemoc jest złem a przyzwalanie na nią jest jeszcze gorsze. |
|
Po co w ogóle poruszać tego typu tematy.Co to w ogóle daje? Czy to jest dziennik wschodni czy dziennik grozy. Ja sobie nie zyczę czytać o tego typu wydarzenich powodowanych przez ludzi upośledzonych umysłowo. Co mnie obchodzi że ktoś wrzucił psa do ogniska czy zabił rurką trzy koty. Są ważniejsze tematy choćby trudna egzystencja ludzi biednych i bezdomnych. Im należy pomóc . O tym trzeba mówić. Do cholery z psami i kotami jak dzieje się tyle innych stokroć ważniejszych wydarzeń. Śmierć Prymasa. Nowe dowody na zamach w Smoleńsku. Awantura w Sejmie o zwązki partnerskie które zagrażają polskim rodzinom.
|
|
Dobry człowiek nigdy nie zrobi krzywdy innej istocie.Być zły to cecha charakteru i gdy by nie prawo karne to by i rodzinę powybijał bo mu michę wyżera.
|
|
To nie czytaj skoro cię to nie obchodzi, są inne tematy które z pewnością cię zainteresują. Po co czytać i głupio komentować? Najbardziej polskim rodzinom zagraża głupota, podłość i alkohol a nie związki partnerskie, bo taki zwyrodnialec jeden z drugim jak się napiją to wyżywają się na rodzinie, zonie, dzieciach a w końcu wyładowują swoją frustrację na zwierzętach. Jak najbardziej należy to nagłaśniać bo dzisiaj zabił zwierzę a jutro może zabić człowieka. |
|
To nie koncert życzen ciulu
|
|
Kolejny bydlak i co najgorsze, to takie kompletne zero ma te same prawa elektorskie, co kazdy empatyczny czlowiek..... sila demokracji jest jej slabosc....
|
|
co za bydle! teraz jemu tak potym zakutym łbie nawalić metalowa pałą!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|