![]() |
To katolicy to zrobili. Pokolenie JP II.
|
![]() |
To katolicy to zrobili. Pokolenie JP II.ja obstawiam, że to prymitywy jak ty, bez zasad moralnych |
![]() |
Gdybyś miał chociaż cień rozumu, to zauważyłbyś odrobinę sarkazmu w mojej wypowiedzi. Sarkazmu nawiązującego do tego, co KK prezentuje w swoich wypowiedziach - że każdy ochrzczony, to katolik. A idę o każdy zakład, że tych dwóch ochrzczono na początkowym etapie życia. Druga kwestia, czyli pokolenie JP II, to nawiązanie do lansowania tego pojęcia przez KK i jego okolice po śmierci Wojtyły. To miało tłumaczyć powszechną, niemal wrodzoną dobroć tego pokolenia i zgodę narodową. A sprawcy są w wieku idealnie pasującym do tego określenia. Masz jeszcze jakieś pytania, czy wszędzie widzisz zamach na Kościół, na wiarę, na religię? I jesteś pierwszy do obrażania innych, co kłóci się z zasadami moralnymi religii katolickiej, którą - jak podejrzewam - wyznajesz. Ja zaś w obu poruszonych przez siebie kwestiach widzę zamach na zdrowy rozsądek, a do moralności wcale się nie odniosłem.To katolicy to zrobili. Pokolenie JP II.ja obstawiam, że to prymitywy jak ty, bez zasad moralnych |
![]() |
_K_łamstwo, _K_onfabulacja, _K_onformizm. Nie karmić trolla z _K_raśnika !
|
![]() |
_K_łamstwo, _K_onfabulacja, _K_onformizm. Nie karmić trolla z _K_raśnika !Matole, tyle razy prosiłem: wskaż, gdzie kłamię. Ale nie, ty wciąż ta sama śpiewka, ale dowodów brak. poker - typowy PiSowski idiota. |
![]() |
Jaki przykład daje młodzieży jełop _K_onfident ?
|
![]() |
Jaki przykład daje młodzieży jełop _K_onfident ?Jest poniżej mojej godności odpowiadać na twoje głupie wklejki. Szkoda, że w temacie artykułu, pod który je wrzucasz, jakoś do napisania nie masz nic. |
![]() |
Rzeczywiście, to "katolickie" towarzystwo nastawione przez PiS i "Konfederację" na ogół nie ma wiele do powiedzenia w określonej sprawie, a chce tylko obrzucać wyzwiskami i "minusami" kogoś, kogo uzna za "innego". Wynajdywanie wrogów by się na nich rzucać - to główne zajęcie tego towarzystwa.Jaki przykład daje młodzieży jełop _K_onfident ?Jest poniżej mojej godności odpowiadać na twoje głupie wklejki. Szkoda, że w temacie artykułu, pod który je wrzucasz, jakoś do napisania nie masz nic. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|