Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Złodzieje bez serca. Ukradli samochodzik 5-letniemu chłopcu

Utworzony przez ___K___, 1 czerwca 2022 r. o 12:41 Powrót do artykułu
To katolicy to zrobili. Pokolenie JP II.
Odpowiedz
 ja obstawiam, że to prymitywy jak ty, bez zasad moralnych
Odpowiedz
ja obstawiam, że to prymitywy jak ty, bez zasad moralnych
Gdybyś miał chociaż cień rozumu, to zauważyłbyś odrobinę sarkazmu w mojej wypowiedzi. Sarkazmu nawiązującego do tego, co KK prezentuje w swoich wypowiedziach - że każdy ochrzczony, to katolik. A idę o każdy zakład, że tych dwóch ochrzczono na początkowym etapie życia. Druga kwestia, czyli pokolenie JP II, to nawiązanie do lansowania tego pojęcia przez KK i jego okolice po śmierci Wojtyły. To miało tłumaczyć powszechną, niemal wrodzoną dobroć tego pokolenia i zgodę narodową. A sprawcy są w wieku idealnie pasującym do tego określenia. Masz jeszcze jakieś pytania, czy wszędzie widzisz zamach na Kościół, na wiarę, na religię? I jesteś pierwszy do obrażania innych, co kłóci się z zasadami moralnymi religii katolickiej, którą - jak podejrzewam - wyznajesz. Ja zaś w obu poruszonych przez siebie kwestiach widzę zamach na zdrowy rozsądek, a do moralności wcale się nie odniosłem.
Odpowiedz
_K_łamstwo, _K_onfabulacja, _K_onformizm. Nie karmić trolla z _K_raśnika !
Odpowiedz
_K_łamstwo, _K_onfabulacja, _K_onformizm. Nie karmić trolla z _K_raśnika !
 Matole, tyle razy prosiłem: wskaż, gdzie kłamię. Ale nie, ty wciąż ta sama śpiewka, ale dowodów brak. poker - typowy PiSowski idiota.
Odpowiedz
Jaki przykład daje młodzieży jełop _K_onfident ?
Odpowiedz
Jest poniżej mojej godności odpowiadać na twoje głupie wklejki. Szkoda, że w temacie artykułu, pod który je wrzucasz, jakoś do napisania nie masz nic.
Odpowiedz
Jest poniżej mojej godności odpowiadać na twoje głupie wklejki. Szkoda, że w temacie artykułu, pod który je wrzucasz, jakoś do napisania nie masz nic.
 Rzeczywiście, to "katolickie" towarzystwo nastawione przez PiS i "Konfederację" na ogół nie ma wiele do powiedzenia w określonej sprawie, a chce tylko obrzucać wyzwiskami i "minusami" kogoś, kogo uzna za "innego". Wynajdywanie wrogów by się na nich rzucać - to główne zajęcie tego towarzystwa.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...