Sorry nie wiem czy to coś da ale powinno się wszystkim nie ustępującym pierwszeństwa zabrać prawo jazdy i wysłać na ponowne szkolenie od podstaw a jak taki delikwent jeszcze raz spowoduje podobny wypadek to bezwzględne bez zawiasów i bez możliwości negocjacji z wysokim sądem kary 25 lat pozbawienia wolności a w przypadku recydywy bezwzględne dożywocie
|
|
Sorry nie wiem czy to coś da ale powinno się wszystkim nie ustępującym pierwszeństwa zabrać prawo jazdy i wysłać na ponowne szkolenie od podstaw a jak taki delikwent jeszcze raz spowoduje podobny wypadek to bezwzględne bez zawiasów i bez możliwości negocjacji z wysokim sądem kary 25 lat pozbawienia wolności a w przypadku recydywy bezwzględne dożywocieTak powinno być oczywiście pod warunkiem, że osoba na której wymuszono pierwszeństwo nie przekracza znacznej prędkości która obowiązuje na danym terenie. Tam był teren zabudowany więc obowiązuje ograniczenie prędkości do 50 km/h. Czy tyle jechał motocyklista? Patrząc jak skasowany jest bok audi wcale bym się nie zdziwił gdyby jechał dwa razy tyle czyli ponad 100 km/h. |
|
To nie jest wazne ile jechal! Mogl jechac nawet i 300 km/h a ty masz ustapic mu! Zal Ci *** sciska jak ktos jedzie szybciej od twojego 90 konnego passerati?? Juz dosc jezdzenia w tym Krasnymstawie jazdy 10km/h rowery jezdza szybciej!!
|
|
Jakby nawet jechał 200km/h to nie zdążysz zareagować, jak ktoś ma siano w głowie zamiast rozumu to są takie skutki, szkoda chłopaka I tyle
|
|
...74...
|
|
Z relacji naocznego świadka pasażera audii motocyklista pojawił się z nikąd, wcale bym się nie zdziwił jak by jechał 200 km/h.
Przykro mi to stwierdzić ale motocyklista zapłacił za swoją brawurę życiem, dobrze że poza sobą nie zabrał nikogo na drugą stronę.
Ze zdarzenia drogowego wynika że kierowca audii wymusił pierszeństwo, moim zdaniem artykuł brzmieć powinien: Motocyklista jadący z niedozwoloną prędkością w terenie zabudowanym spowodował wypadek.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|