okazuje się,że mega inwestycje PIS tylko w TVO info spotykaja sie z entuzjazmem.Co wieś i miasto to protest ale premier wyjdzie i budujemy a co robili nasi poprzednicy ,sprzedawali.Powiem Panie premierze,żeby budować to trzeba mieć dla kogo.Czy komuś potrzebna jest ta kolej?juz PKS miały wrócić i nie ma a z tym pociagiem bedzie jak z tym na lotnisko.Jeszcze jak pociag bedzie kosztował tyle co samolot to chyba tylko ukraińcom ,bedzie służył-jak beda mieli za darmo
|
|
Model "rozwoju" i gigantomania na P0dobieństwo tego, co jest wdrażane w Łysogrodzie przez ekipę Dewelo-Ubogacacza Jakubowickiego. Traktowanie "plebsu" i środowiska z buta to wspólny mianownik okrągło-stołowców wszelkiej maści.
|
|
Protest sponsorowany przez tych, którzy uważają że rozwój Polski jest niepotrzebny, bo Niemcy są rozwiniete. A potem drą szaty i otwory gębowe że nic dobrego i postępowego w Polsce się nie dzieje.
|
|
Trolla Kroll bardzo dzielnie walczy o miejsce na listach partyjnych. Staraj się, bo konkurencja nie śpi.
|
|
Lubelskie - miejsce zacofania i wąskiego patrzenia w przyszłość.
I ja tu mieszkam, pracować już na szczęście nie pracuję.....
|
|
Mój kochany Krasnystaw. Ludzie wszystko róbcie bo szybka kolej i Centralne lotnisko to wyjście na świat. Domy i firmy się odbudują za odszkodowania. Ale też przy tek trasie powstaną nowe firmy i nowe osiedla. Będzie można dojeżdżać do pracy nawet do warszawy. Jednak Krasnystaw to super miasto. Pogońcie tych protestujących POoszołomów bo wam zniszczą dobrą perspektywę rozwoju. Tylko nie ruszajcie Ul. Sikorskiego /dawniej Zadworze/ mieszkałem tam do 1976 r. i nich tam zostanie tak jak było. Do tej pory niewiele się zmieniło. SŁAWA KRASNOSTAWIANOM.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|