Jaki zawód wykonuje ta kobieta?
|
|
Co za wstrętne babsko,powinna dostać te 12 lat spokojnie i tam ciężko pracować na pokrycie miejmy nadzieję wysokiego zadośćuczynienia dla tej matki z tym niewinnym dzieciaczkiem,a za nich pozostaje się tylko modlić żeby przeżyły i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.
|
|
Po co takie coś utrzymywać? Czas z takimi pijakami zacząć rozprawiać się na dobre. Szkoda pieniędzy, bo w więzieniu będzie miała lepiej jak u siebie na melinie.
|
|
W Polsce powinno być tak jak w niektórych krajach arabskich, odbywający karę ma się sam wyżywić, czy to rodzina ma mu wykupić jedzenie lub on sam. Może jeszcze liczyć na resztki tego czego nie zjedli inni a tak przecież obszczymury celowo na zimę idą do więzienia bo ma ciepło i dostanie jedzenie.
|
|
To jest coś strasznego. Po samochodzie widać, że uderzenie było bardzo mocne. Ciężko sobie wyobrazić ten dramat. Wizja trzyletniego dziecka z zakrwawioną buzią wołającego "mama" jest ogromnym bólem dla mnie. Modlę się o zdrowie dla nich. Wyjdźcie z tego, proszę!!
|
|
Udusiłbym ku&rew gołymi rękami! Co za ruska swolocz!
Wsytd znać takie bydlę! Tfuu!
Mam nadzieję że wiedzą co z takimi robić za kratami i już nie wyjdzie na wolność!
Biednemu dziecku i mamie życzę powrotu do zdrowia i olbrzymiego odszkodowania.
|
|
Mam nadzieję że ją zabiją w tym więzieniu i już nikomu nie zrobi krzywdy!
|
|
No niestety ale nie udało się uratować życia kobiety
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|