Można być normalnym księdzem można!
|
|
BRAWOOOO!!!
|
|
Nie czaję tego. Jeden ksiądz mówi, że WOŚP to słudzy szatana a drugi zbiera do puszki. Mogliby się zdecydować, czy grają na dwa fronty żeby więcej wiernych przyciągnąć?
|
|
sa jeszce w tym oglupialym kaczystanie normalni ludzie z powolania a nie kultu mamony
|
|
To parafia polskokatolicka, kochani a to wielka różnica. Zwykły katolicki proboszcz nic nie da jeszcze Owsiaka wy wie od najgorszych, ostatni grosz z was zedrze za pogrzeb, ślub czy chrzest. Taka jest ta różnica.
|
|
Tylko dlaczego tacy księża są na parafii w Żółkiewce, a nie urzędują w kuriach? Świat byłby trochę lepszy.
|
|
Brawo!
|
|
Kościół Polskokatolicki i tyle. Klecha katolicka tak nie robi. Klecha katolicka nie zbiera by zebrać. I dlatego klechy nie wpuszczam i nie zapraszam do domu. Ja do klechy nie chodzę to i klecha do mnie niech nie przychodzi. A dla tego księdza wyrazy szacunku.
|
|
Zwróćcie uwagę na jeden szczegół - to jest parafia POLSKOKATOLICKA a nie RZYMSKOKATOLICKA. W Polsce jest zaledwie około 20 tys. wiernych. Mają 74 parafie, są podzieleni na 3 diecezje, w Warszawie mają katedrę. Księża nie podlegają papieżowi i mogą mieć żony.
|
|
No i szacun dla ksiedza. PS. Ale czym się rózni kościół polskokatolicki od tego pedofilskiego???
|
|
***s://m.niezalezna.pl/305599-matka-kurka-ujawnia-informacje-o-wosp-trzy-finaly-nierozliczone-na-koncie-setki-milionow-zlotych
|
|
Kościół Polskokatolicki od rzymskokatolickiego różni się tym, że księża z naszej parafii może posiadać żonę, nie wyznaje się w papieża jako zwierzchnika Kościoła, a w biskupów w każdej diecezji np. warszawskiej, spowiedź jest inna (spowiedź otwarta dla wszystkich wiernych odprawiana co każdą niedzielę oraz w konfesjonale do 18 roku życia), a przebieg mszy jest identyczny jak w rzymsko. Sam nim jestem i mi to na razie nie przeszkadza. Pozdrawiam.
|
|
kogo wspieracie ludzie ?! "Ćwierć mrówki", "Mrówka cała", "Feel", "Złoty Melon", "Jasna Sprawa" - ponad 90 milionów zł .... Czy Owsiak pokazał już faktury?
|
|
0wsiak: Eutanazja to pomoc osobom starszym w cierpieniach
|
|
Znajdź różnicę między Kościół Polskokatolicki a Rzymskokatolicki ;)
|
|
"Restrykcyjna i kompletnie nie do przyjęcia w dzisiejszej Europie. -Razem z Dzidzią solidaryzujemy się ze wszystkimi polskimi kobietami, które w poniedziałek będą brały udział w czarnym proteście. " - tak prezes W0ŚP określa projekt ustawy o zaostrzeniu ustawy antyaborcyjnej. Jurek 0. zamieścił emocjonalny wpis na temat czarnego protestu w serwisie społecznościowym ". - EPOznan.pl/news-news-70535-Jurek_Owsiak_wspiera_czarny_protest
|
|
a moja noga w tej swiatyni nigdy nie stanie już na posadzce! Nie i koniec! Opluwanie naszej wartości patriotyczno narodowej i prezydenta Lecha Kaczkowskiego to kolejne morderstwo na narodzie polskim ale i katolickim! By się lepiej do książek wartościowych zabrani niż zebrać na świecie!
|
|
Czy przypadkiem ten ksiądz się nie lansuje? Od razu fotka odpowiednia. Może ksiądz dowiedziałby się więcej o Owsiaku i kulisach powstania biznesu pt. WOŚP , kto za tym stoi, kto dał kasę na rozruch, jak funkcjonują spółki rodzinne Owsiaka. Szkoda tych młodych ludzi. Owsiak gra na emocjach
|
|
być resortowym pupilkiem... nie wykonywać poleceń sądu... być za eutanazja, wspierać czarne protesty.... promowć lewackie imprezy dla młodych... ale w katolickich kosciolach zbierac KASĘ wyreczajac sie dziećmi ???
|
|
Zadziwiające jest to, że ci sami ludzie którzy zazwczaj widzą tylko pedofilię i samo zło w kościele ...
... raz w roku w taki dzień jak dziś wysyłają gromady dzieci pod wszystkie kościoły w całej Polsce
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|