Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

11 listopada w Łęcznej. Uroczystości z okazji Święta Niepodległości (zdjęcia)

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 12 listopada 2016 r. o 21:25 Powrót do artykułu
A rylowskie sztygary z "Batunem" na czele, nawet tu chcieli się wyróżniać i założyli szarfy przez lewe ramię...
Odpowiedz
najważniejsi goście to Pani Agnieszka i Pan Adam z Cycowa :) ale dali popalić 
Odpowiedz
e, z tymi dziećmi to dobre, no bo jak dostają za darmo, za to, że ich chłopy porzadnie fedorowali po 500 zł każdy porządny załadunek spermą, no to się nie ma co dziwić, baby na czele, a może tak cała brać górnicza pomogła by ich chłopom, bo się przy tym fedorowaniu tych bab w końcu wykończą.Widać, że zdrowe babska i do przodu
Odpowiedz
szukam chętnego kolegę do wyfedrowania przodka moje kobity, przychodzę po szychcie a to cholerstwo leży i karze mi fedrować jej przodek, no nie, kuźwa wykończy mnie babsko
Odpowiedz
Dlaczego bardzo głupimi wpismi "bezcześcicie" doniosłą 98 Rocznicę Niepodległości po 123 latach niewoli.Jak chcecie pisać durnoty to wpisujcie na różnych GŁUPICH FORACH.
Odpowiedz
odsłuchałem u Bartola, kazanie bardzo polityczne ale nie można z tego robić hecy, ksiądz też Polak
Odpowiedz
Najbardziej obraził się Kuczyński. Trzasnął drzwiami i wyszedł z kościoła. Swoją drogą jest przywiązany mocno do swojego szefa, może zamiast niego poczuł się urażony. Śmieszne.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...