A rylowskie sztygary z "Batunem" na czele, nawet tu chcieli się wyróżniać i założyli szarfy przez lewe ramię...
|
|
najważniejsi goście to Pani Agnieszka i Pan Adam z Cycowa :)
ale dali popalić
|
|
e, z tymi dziećmi to dobre, no bo jak dostają za darmo, za to, że ich chłopy porzadnie fedorowali po 500 zł każdy porządny załadunek spermą, no to się nie ma co dziwić, baby na czele, a może tak cała brać górnicza pomogła by ich chłopom, bo się przy tym fedorowaniu tych bab w końcu wykończą.Widać, że zdrowe babska i do przodu
|
|
szukam chętnego kolegę do wyfedrowania przodka moje kobity, przychodzę po szychcie a to cholerstwo leży i karze mi fedrować jej przodek, no nie, kuźwa wykończy mnie babsko
|
|
Dlaczego bardzo głupimi wpismi "bezcześcicie" doniosłą 98 Rocznicę Niepodległości po 123 latach niewoli.Jak chcecie pisać durnoty to wpisujcie na różnych GŁUPICH FORACH.
|
|
odsłuchałem u Bartola, kazanie bardzo polityczne ale nie można z tego robić hecy, ksiądz też Polak
|
|
Najbardziej obraził się Kuczyński. Trzasnął drzwiami i wyszedł z kościoła. Swoją drogą jest przywiązany mocno do swojego szefa, może zamiast niego poczuł się urażony. Śmieszne.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|