Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

160 urodziny OSP w Łęcznej. Przyjadą strażacy z całego województwa

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 czerwca 2018 r. o 07:15 Powrót do artykułu
No to chyba nastąpi uroczyste pożegnanie faryzeuszy z PSL-u??? Dosyć juz nadzoru nad OSP,których wykorzystywano dla zwycięstwa w wyborach.Czas na żniwo po nieudanych siewach!
Odpowiedz
Jestem w OSP od 1958 roku nigdy nie należałem do żadnej partii,służyłem pomocą ludziom nie patrząc na legitymację.W naszych stronach jak ktoś głupio gadał mówili "stul pysk".
Odpowiedz
Grzegorzu byłeś już kobietą, a teraz strażakiem zechciała być? Oddaj pieniądze za komisję. Nie wydurniaj sie
Odpowiedz
Nie to chyba nie on?. A pieniądze się należały to i brało się
Odpowiedz
Puknijcie się w swe "ŁBY" chodzi o wpisy z 18.39 i 22.50.Czy was już całkiem powaliło w tym zadupiu.
Odpowiedz
Oddaj pieniadze i nie szczekaj
Odpowiedz
Mądrzejszy głupszemu winien ustąpić,dlatego ustępuję pisz jo....e swe durnoty dalej,tylko nie używaj do tego strony pięknej tradycji pomagania jeden drugiemu jak jest w założonej 160 lat wstecz OSP LĘCZNA.
Odpowiedz
Ochotnicza Straż Pożarna .Dobrowolne Stowarzyszenie osób ,pierwsze pierwowzory powstania tych jednostek przelom IXX i XX wieku. Gaszenie częstych pożarów w ówczesnej Polsce,pomoc przy likwidacji innych zagrożeń,akcje uświadamiające.Ponadto wspomaganie działalności w kierunku tradycji i kultury w środowisku głównie wiejskim.Przy garażach/remizach/ urządzane są świetlice,place zabaw ,oraz Izby Tradycji i mini muzea./Na podstawie rysu historycznego OSP./
Odpowiedz
Grzegorzu ocknij się, nie jesteś strażakiem.
Odpowiedz
Głupich nie sieją sami rosną i piszą GŁUPOTY.
Odpowiedz
Jestem w OSP od 1958 roku nigdy nie należałem do żadnej partii,służyłem pomocą ludziom nie patrząc na legitymację.W naszych stronach jak ktoś głupio gadał mówili "stul pysk".
w jakim osp jest taka apolityczność? człowieku, to ludzie czytają
Odpowiedz
No to mamy spotkanie trupa politycznego centralnego PSL z trupami politycznymi lokalnie Kosiarski i Cholewa. Dobrze się dobrali.
Odpowiedz
 Dobrze,że cię "imbecylu" nie było na uroczystości przynajmniej powietrze było czyste i dał się oddychać.136 jednostek OSP w Lubelskim o ponad 100-letniej metryce "urodzenia".OSP Łęczna najstarsza jednostka w województwie i jedna z nielicznych w Kraju.Jak śmiesz obrażać ludzi,którzy z narażeniem własnego życia chronią innych i "niestety" takich jak ty.
Odpowiedz
Grzegorz nie unoś się tylko oddaj pieniądze za komisję
Odpowiedz
Nawet p. starostę w mundurze strażaka widziałem, pewnie przyszedł po jakiś  medal.  Pchają się wszedzie jak robale, by się ludziom pokazać.
Odpowiedz
Dobrze,że cię "imbecylu" nie było na uroczystości przynajmniej powietrze było czyste i dał się oddychać.136 jednostek OSP w Lubelskim o ponad 100-letniej metryce "urodzenia".OSP Łęczna najstarsza jednostka w województwie i jedna z nielicznych w Kraju.Jak śmiesz obrażać ludzi,którzy z narażeniem własnego życia chronią innych i "niestety" takich jak ty.

Odpowiedz
To se peezelowcy poswietowali. Polansowali się na biednych strażakach. Po jesieni ich już nie będzie.
Odpowiedz
Głupich nie sieją sami rosną i piszą GŁUPOTY.

Odpowiedz
Co poradzisz, jaka Gazeta taki dziennikarzyna. Na zlecenie wszystko napisze.
Odpowiedz
PSL niszczy ten kraj, podpina się pod organizacje pożytku publicznego, struktury organizacyjne zastępuje swoimi ludźmi, zakłada stowarzyszenia i organizuje festyny dzięki którym  buduje swoją sieć lokalnych powiązań. Działa to tak, nie musisz mieć ligitymacji PSL żeby ich wspierać wystarczy że się udzielasz w ich przedsięwzięciach, później tylko dzwonią że są spotkania np. z Łopatą. PSL to kontynuacja ZSL, tam im nogi wyrastają,   jestem z delegalizacją      
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...