Ośrodka Akademii Przyrodniczej co to jest
|
|
Ośrodka Akademii Przyrodniczej co to jest
Dawny ośrodek akademii rolniczej-chcesz zapytać jeszcze o coś więcej?
|
|
Karetka przyjechala po ponad 30 min od zawiadomienia. Ludzie go przez ten caly czas reanimowali. Ratownicy po przyjedzie jedynie popatrzyli i stwierdzili zgon wiec o jakiej reanimacji przez ratownikow mowa. Szkoda ze tak w Polce dzialaja sluzby. Szacunek dla mezczyzn ktorzy za wszelka cene probowali ratowac tego czlowieka.
|
|
Szkoda człowieka ale to też już wiek
|
|
Obaj planowali start na 200m delfinem na olimpiadzie w Tokyo. Chcieli zdetronizować Michaela Phelpsa. Musieli
zatem, ostro trenować.
|
|
Karetka długo jechała. Szacunek dla kilku Panów ,którzy na przemian się zmieniali i ratowali zycie. Ratownicy nie reanimowali, ratownicy tylko sprawdzili tętno i stwierdzili zgon
|
|
Karetka ma do pokonania pewien dystans, więc dziw się że trochę to trwało. |
|
Karetka jechala stanowczo za dlugo.
|
|
Najprawdopodobniej ten człowiek już nie żył od kilkudziesięciu godzin a może nawet dwuch dni, z tego co policjanci mówili tak wyglada człowiek wyrzucony z pod wody. Jego wygląd pierwszy raz widziałam. Wielki szacunek dla Panaów którzy go reanimiwali. Osoby w pideszlym wiekuw takie6upały nie powinni być sami nad wodą. Wyrazy współczucia dla rodziny.
|
|
STARZY LUDZIE NIE POWINNI BYĆ SAMI. NIGDY. A PODOBNO MAMY TAKIE KATOLICKIE KOCHAJĄCE WSZYSTKICH LUDZI PAŃSTWO. SYRYJCZYCY, SYBIRACY.... WSZYSTKO NA POKAZ - A O ZWYKŁYCH STARYCH LUDZI NIE POTRAFIMY ZADBAĆ. WSTYD POLSKO!
|
|
Zacznij od rachunku sumienia odnośnie własnych rodziców i dziadków, zanim zaczniesz po michnikowsku ganić "wstyd Polsko".
|
|
Zacznij od rachunku sumienia odnośnie własnych rodziców i dziadków, zanim zaczniesz po michnikowsku ganić "wstyd Polsko".
Gość
Gość (dzisiaj o 09:10) " Z PODNIESIONYM CZOŁEM. WIEM O CZYM PISZĘ, ALE UDERZ W STÓŁ....................
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|