Jakby ludzie byli w porządku to by nie przychodzili i by nie kradli. A takich ludzi jest mało sami widzicie. Okradanie ma byc pomocą? No chyba nie w tym rzecz. Pozdrawiam CzytelniczkaA :)
|
|
,,Nie znam czlowieka wiec nie ogosze z ambony ze potrzebna pomoc"... A gdzie milosc do blizniego i wartosci ktore przekazywano nam od lat - wstyd
|
|
katoliki ...
|
|
Pan G. i synowie niech oddadzą to co za bezcen od Adama zabrali i będzie kasa a teraz niech nie udają takich pomocnym. Ciągnik za 400 zł, glebogryzarka za 200 zł a przyczepa o 1 w nocy zabrana razem z gruzem żeby nikt inny nie mógł skorzystać, a teraz tacy święci i pomocni. WSTYD
|
|
Gosia ta postawa pokazuje jak ten czlowiek traktuje ludzi, jak cos trzeba ludzie pomoga ale jak wierny potrzebuje to sie go nie zna
|
|
Dobre katoliki w tej parafii...
|
|
p. Karauda niech lepiej nie zmyśla bo ona nie chce pomóc tylko zaszkodzić.
Ksiądz też widać jak dba o swoich wiernych tylko kasa mu w głowie pozdro :)
|
|
może i nie zaradni ale pomoc społeczna niporadna
|
|
Myślałem,że to artykuł w sprawie bezinteresownej pomocy chłopakowi,ale to chyba promocja 2-ch pań... Pozdrawiam panią Niesyn i panią Łabędzką, których osobiście nie miałem okazji poznać.
|
|
Szanowny pan redaktor złapał temat, nie zbadał dokładnie sprawy,dostanie kasę i jest ok... a ja wam powiem,że dziewczyny z OPS w Milejowie są ok, wszystkie,naprawdę pomagają ludziom...chyba kampania wyborcza w gminie Milejów się rozpoczęła...szkoda,że w taki brudny sposób...ale za kilka miesięcy wszystko wyjdzie...
|
|
Pani łabędzka,czy to kampania wyborcza? jeśli tak to przypomnimy pewne fakty...potrącenie kobiety,problemy syna, córki. Pozdrawiamy!!!
|
|
Naucz się drogi czytelniku dokładnie czytać. O Pani Łabędzkiej tu nie ma mowy, jak już to o Pani Łabęckiej. :) Moja Mama nie bierze udziału w żadnej kampanii drogi " mieszkańcu " i proszę nie wymyślać " pewnych faktów " na temat mojej rodziny. I to w dodatku anonimowo! Odwaga się ceni więc proszę się ujawinić i nie oczerniać bezpodstawnie mnie i mojej rodziny! Za zniesławienie można ponieść konsekwencje.;) Pozdrawiam
P.S Problemy syna, córki? Pff każdy je ma, Pan/Pani na pewno też!
|
|
Naucz się drogi czytelniku dokładnie czytać. O Pani Łabędzkiej tu nie ma mowy, jak już to o Pani Łabęckiej. :) Moja Mama nie bierze udziału w żadnej kampanii drogi " mieszkańcu " i proszę nie wymyślać " pewnych faktów " na temat mojej rodziny. I to w dodatku anonimowo! Odwaga się ceni więc proszę się ujawinić i nie oczerniać bezpodstawnie mnie i mojej rodziny! Za zniesławienie można ponieść konsekwencje.;) Pozdrawiam P.S Problemy syna, córki? Pff każdy je ma, Pan/Pani na pewno też!
|
|
Lenia zagonić do roboty bo są na to paragrafy !!!
|
|
Najwygodniej jest oceniać, obrażać, opłuwać inna osobę z pozycji fotela i to anonimowo. Internet fajna sprawa nie? Ale wiem jedno, tym którym brakuje agmrgumentkw lub mają coś na sumieniu bronią się atakiem. Żałosne...
|
|
ops wielka pomoc jeszcze z milejowa żal
|
|
A jak nazywa się ksiądz zarządzający parafią?
|
|
Ks.Proboszcz parafii pw........
|
|
Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej, skontaktuj się z nami. Możemy udzielić ci zdywersyfikowanej formy pożyczek na niskim poziomie. Mamy ważne zasoby finansowe, aby zaspokoić wszystkie twoje problemy finansowe. Aby dowiedzieć się więcej o zasadach finansowania, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail. E-mail: pamelarosaflores11@gmail.com
|
|
Czytam te Wasze wypociny... I widać, że większość to typowy Polaczek cebulaczek, żeby innemu tylko d...ac.
Wiecie co to jest upośledzenie umysłowe?
To że pije, to że sprzedał coś, to że coś robi to myśli że jest tak ok. Bo towarzystwo patoli i złodzieji go otacza. Ten człowiek nie ma świadomości. Ktoś go okradnie na jego oczach, na drugi dzień przyjdzie powie że mu było potrzebne i Adaś mu wybaczy. Bo jest chory!
A Wy wszyscy co się o nim tak wypowiadacie nadajecie się tylko do tarcia chrzanu.
Mam upośledzonego brata, wiem jak się taki człowiek zachowuje i jak go chcą wykorzystywać. Jak nie ma osoby która go poprowadzi to tak jest, że widzą w Adasiu tylko okazję .
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|