Patola.
|
|
wieś się bawi... szkoda że deb się nie wyeliminował
|
|
Ludzie co wy piszecie... nie życzę aby wam cos się takiego przytrafiło, ale teraz to cwani jesteście, opowiedzcie historie od siebie bo nikt nie jest idealny ;) a takimi komentarzami chcecie sie dowartościowac.
|
|
trzeba było mamunie debila przesłuchać na protokół że to niby ona kierowała, później czas i logowanie telefonów bo dziś każdy je ma,kto gdzie był w czasie zdarzenia,biling o koło ratunkowe dla synka pewnie wykonane połączenie nie od niego to od kolesia i dodatkowy wynik gotowy a tak uciekł;-) po przyciśnięciu na miejscu przypucowałą się panom z drogówki. A może ich numery wrzucić na debiling to może jakieś gangusy jeszcze wypłyną co towarem handlują,bo jak kogoś stać na spalenie merola to z pracy rąk myślę go nie kupił. a swoją drogą jak by spłonelii na miejscu obaj to pewnie oprócz kochającej inaczej matki nikt by nie zapłakał. tak myślę
|
|
Gdybyś sam się zajął pracą to chociaż nie zasmiecałbys internetu.
Przeczytaj swoj komentarz jeszcze raz i pomyśl czy się nie minąłeś z powołaniem.
|
|
kopyto
|
|
Patrząc na te komentarze można nieźle poprawić sobie humor haha. Ile tu jest detektywów, mineliscie się z powołaniem ;) Gdyby WY nasza POLSKA wyszła by na ludzi, nie pozdrawiam ;)
|
|
I pala w gola d...ze 25 razy1 Oczywiscie po wytrzezwieniu!!!!!
|
|
Widac ze panowanie ma nad autem i nie jest powolniakiem i widac ze biedaki juz szczekaja z zazdrosci bo gosc mam e60 i ma wiekszy szacunek od 50 letnich dziadow w prawie nowych pasacikach iskodach , jak sie widzi citroenka czy nisanka nawet nowego to odrazu widac ze nie stac na auto z klasa jak bmw heheheheheheh taka prawda dziady. jak jade swoja e60 535d m pakiet full 19 felgi to dziady maja co w swoje welurowe siedzonka dla plebsu nie popuszcza jak stoimy na skrzyzzowaniu hehehehehehehe uwielbiam sie patrzec jak sie slinia na moje auto hehehehehe
|
|
Niedowiarkom przypomnę historyjkę o tym, co w Rosji jest możliwe.
Dawno temu radzieccy wielorybnicy złowili wyjątkowo dorodnego zwierza. Problemem okazało się zmierzenie go, bo od głowy do ogona wychodziło 20 metrów, a od ogona do głowy tylko 18. Niewiele myśląc, rybacy wysłali iskrówkę do Radzieckiej Akademii Nauk z pytaniem, czy to możliwe? Akademicy odpowiedzieli: - Tak, to możliwe.Nauka radziecka zna podobne przypadki. Na przykład od czwartku do poniedziałku mijają 4 dni, a od poniedziałku do czwartku tylko 3.
|
|
Matka patologia powinna odsiedziec
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|