skoro burmistrz wojt posel minister podniesli so=bie wyplaty o 10 tys to wy sie dziwicie gornikom Czas aby was wywiezli na taczkach
|
|
Oj chyba się śnię tobie po nocach... Nie zapomnij jeszcze po siusiu odklepać paciorka, cyt. ,,Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę...'' Dobranoc.Tyle idzie zebrać z tantiemów od ZTM z tytułu wyK0rzystania wizerunku do "przyozdabiania" przystanKÓw? Wow! Ale to chyba jak liczone w paliwacucho-talarach pozyskanych z gry w monoP0ly znalezionej na P0bliskim śmietniku.Paliwacuch, sra_K_a i reszta nierobów-z00K0lizów pewno się już trzęsą z zazdrości, choć pewno na kopalni nie wytrzymaliby nawet 1 dnia.pudło :) Takie kwoty mnie nie ruszają, nieraz zarabiam tyle tygodniowo i mam czas ponabijać się z forumówych specjalistów od wszystkiego i niczego... |
|
Gonić bydło z biurowca... Dyrektorów i prezesów... Nie może tak być że człowiek tyrajacy ma dostawać tylko ochłapy
|
|
A w szkole mówili ucz się bo będziesz doły kopał . Rozumiem górnikowi 8k a jakby elektrownię atomową zrobili technikowi wysoce wykwalifikowanemu 15-20k dlatego smrodzimy węglem
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|