Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
skoro burmistrz wojt posel minister podniesli so=bie wyplaty o 10 tys to wy sie dziwicie gornikom Czas aby was wywiezli na taczkach
Odpowiedz
Paliwacuch, sra_K_a i reszta nierobów-z00K0lizów pewno się już trzęsą z zazdrości, choć pewno na kopalni nie wytrzymaliby nawet 1 dnia.
pudło :) Takie kwoty mnie nie ruszają, nieraz zarabiam tyle tygodniowo i mam czas ponabijać się z forumówych specjalistów od wszystkiego i niczego...
Tyle idzie zebrać z tantiemów od ZTM z tytułu wyK0rzystania wizerunku do "przyozdabiania" przystanKÓw? Wow! Ale to chyba jak liczone w paliwacucho-talarach pozyskanych z gry w monoP0ly znalezionej na P0bliskim śmietniku.
    Oj chyba się śnię tobie po nocach... Nie zapomnij jeszcze po siusiu odklepać paciorka, cyt. ,,Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę...'' Dobranoc.
Odpowiedz
Gonić bydło z biurowca... Dyrektorów i prezesów... Nie może tak być że człowiek tyrajacy ma dostawać tylko ochłapy
Odpowiedz
A w szkole mówili ucz się bo będziesz doły kopał . Rozumiem górnikowi 8k a jakby elektrownię atomową zrobili technikowi wysoce wykwalifikowanemu 15-20k dlatego smrodzimy węglem
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...