całkiem przyzwoite uzębienie......
|
|
podobno pierwszą przejażdżkę tym samochodem odbył Bartol, który szykuje się na następcę burmistrza Łęcznej
|
|
Bardzo porządny samochód w niskiej jak na nowe auto cenie
|
|
...urzędnicy łęczyńskiego magistratu już ożywieni po pierwszej porannej kawie. Piszą. |
|
Wielki problem, że auto nie spełniało norm czystości spalin, bo miało uszkodzony katalizator... jak wam wybudują elektrownię w sąsiedztwie to nie będzie to miało znaczenia....
|
|
Słabe. Trza było dopłacić i kupić SuperB albo Passata
|
|
Nie ma takiego samochodu jak "superB". Nie było też superA, nie będzie superC. A model Skody o którym piszesz to "Superb".
|
|
"jelektryka" trza było a nie "dizla" albo "benzyniaka".
A gdzież re Burmistrz tyle najeździł poprzednim?.
|
|
Panie Burmistrzu!
Garderoba pańskiego uzębienia przy zakupie urzędowego samochodu nie jest tu wskazana - to jest artykuł Dziennik Wschodniego a nie Biuletyn Miejski redakrora Kuczyńskiego.
Tym bardziej, powinniście pokazać na zdjęciu faktycznie auto a nie pański garnitur zębny po lifcie.
Proszę Państwa, nie ma się czym szczycić, to tylko Skoda.
Po- 1.
-Za VW Jetę można było wziąć sporo, np.ogłaszając przetarg i VW sprzedany byłby w mig.
Taki samochód z tym przebiegiem, oczywiście zapewnie servisowany w ASO jest jeszcze sporo wart - tego nikt nie podważy, chyba, że rzecznik urzędu piszący bzdury o katalizatorze.
2. ile odliczył za niego salon skody nie wiadomo , nikt o tym nie wspomina? - może z 5000 tyś.?
3. czy musiała być to marka Skoda? to też różnie można by odbierać?
4. A tak na marginesie, czy Urząd występował z zapytaniem do firm - salonów samochodowych o ferty kupna - promocję - wyprzedaże starego rocznika? - poczekajmy co
Myślę, że Radni Wspólnej Sprawy wraz z Panią przewodniczącą Rady Miejskiej powinni teraz to sprawdzić i na posiedzeniu Rady Miejskiej odpowiedzieć.
To nie był zakup kawy do sekretariatu.
|
|
tłumaczą się urzędniki łęczyńskie
|
|
Panie Kosiarski, a gdzie jest przetarg albo jakiś konkurs na tą maszynę? To nie spożywczy przy urzędzie. Wydajecie pieniądze mieszkańców.
|
|
Na wyprzedażach w lidlu tak się szczerzył. Może taniej owies kupił
|
|
Po co przetarg. Jeszcze by wygrał ktoś kto nie powinien.
|
|
jak się zakończyły starania o dotacje do ogniw fotowoltaicznych, może ktoś wie?
|
|
Fijałkowski zgłoś to do prokuratury. Masz w tym doświadczenie.
|
|
Niech cie żona zgłosi za MOPS Kuczyński
|
|
Co ja czytam. Fijałkowski to donosiciel? Mały człowiek
|
|
Ten news odmienił moje życie.
|
|
To większy kuczyński chciał całą łęczną pozwać za stalking. Jednak gdy zobaczył, że pisali o nim jego znajomi dał spokój. Ale smród pozostał.
|
|
Do przedmówcy. Chodzi mi o oskarżenia pod adresem przewodniczącej rady w Łęcznej. Miała brać nielegalnie dietę panie Fijałkowski i co się okazało?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|