To tak łatwo można kłamać !
Ale to wina wyborców że głosowali na tego bramkarza z Lublina!
|
|
piękna moralność bramkarza .... to zwykłe oszustwo , czy za to nie powinien mieć sprawy ?
|
|
a trzeci klub "opozycyjny" już się dogadał???
|
|
przecież on mieszka w Lublinie na Sławinku
|
|
Na wsi i małych miasteczkach wystarczyła lista pis,nazwisko było mało ważne.
|
|
Szkoda, ze tacy ludzie nie mają choć odrobiny honoru. Nie mogę, nie startuje. Jeśli już popełnili błąd, dali się namówić i mleko się wylało to powinni po prostu przeprosić i się wycofać. Nie rozumiem jak po takim przekręcie, gdzie jest właściwie wszystko jasne i sami już nic nie ukrywają mogą patrzeć wyborcom prosto w oczy. Nie rozumiem :(
|
|
Sam głosowałem na osobę z PIS ale to co robi Onyszko to kpina i jawna drwina z wyborców. Gdyby miał chociaż trochę honoru sam by zrezygnował a nie dalej szedł w zaparte. Szkoda odposcic kilka złotych z diety radnego ?
|
|
Żenada. Jestem za PiS ale dramat z takim radnym.
|
|
gdybyście byli w sytuacji wybitnego sportowca z naszego regionu, to byście mu odpuścili tych kilka groszy, które można wyszarpnąć na dietach!
|
|
Nawet nie wiecie ile w domu pana starosty przed wyborami bylo zameldowanych osób. Rodzina sklada sie z 4 osób a na listach wyborców byla ich ponad setka.
|
|
Sam się zameldował w domu starosty?
|
|
Lubelscy radni gdzie mieszkają...?
|
|
Jak to się dzieje że gdzie się nie ruszysz to świętoszki z PiSu robią jakiś przekręt. I języków nie znają hehehehe
|
|
No powiem że ja oddałem mu swój glos ale nie wiedziałem że odjeba....ł taki numer. Wywalić go!!!
|
|
Takich przypadków jest wiele np.radny (PSL)z PIASK mieszka w Lublinie i zasiada kilka kadencji w RM.NO to jak jest z tym prawem w Łącznej nie można, a w Piaskach jest dopuszczalne?
|
|
Nie ma najważniejszej informacji. Zameldował go na lewo u siebie obecny starosta, na którego radny w ramach wdzięczności oddał głos.
|
|
"podatek za śmieci" - macie fantazję towarzysze
|
|
a trzeci klub "opozycyjny" już się dogadał???Chyba tak, wszak ich propaganda milczy na ten tematy... za wstąpienie trzeba płacić... |
|
wypowiedż Onyszki pokazuje jakim jest dyletantem samorządowym , ale dla PiS-u tacy są najbardziej wartościowi , szczególnie dla starosty po ośmiu klasach szkoły podstawowej , a po za tym na alimenty kasa jest potrzebna!
|
|
ehehehehehee bufetowa działa, sami sie zaoracie gwiazdy pisu , w Łęcznej, Puchaczowie,
o Spiczynie nawet już nie wspomnę nie kopie sie leżacego,
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|