Najpierw zdradził a tera robotę dostał- judasz jeden
|
|
PSL - P - praca S - swoim L - ludziom
|
|
partyjne mordy - rzygać się chce na ich widok PiS PsL PO - jedno gooowno
|
|
Ręka rękę myje ...
|
|
... ciekawe ile im ze stołka haraczu odpalal ? "Od kilkunastu lat działacze PSL są związani uchwałą Rady Naczelnej, która nakazuje urzędnikom cieszącym się rekomendacją partii oddawanie na jej konto części dochodów."
|
|
Pewnie jakieś z mecze sprzedawał i dostał fuchę teraz żeby sobie jeszcze dorobił to z prezesa kopalni zrobili lekarza onkologii a teraz ze sportowca zrobili marszałka jaja na kinu kiedy to się k...wa skonczy. Dlaczego tesprzedajne świnie nie zrobiły czystki tak jak zrobiono to w Czechach
|
|
zlikwidować urzędy marszałkowskie
|
|
Pokażcie mi chociaż jeden przypadek w którym człowiek ze stołka budżetowego przeszedł do firmy prywatnej. Chociaż jeden! A przecież podobno taka ciężka praca w urzędach i ministerstwach.
|
|
Uwazajcie, zeby wam urzedu do innego miasta nie przeniesli. Oczywiscie, bede z tego same korzysci ...
|
|
I uwaga, zgodie z myślą przewodnią Pana Kapelki, lubelskie druzyny biorące udział w turnieju swoje mecze będą rozgrywać na stadionach w Gdańsku i Szczecinie!!
|
|
To nadroda za świetne wyniki Górnika ? Chłopski marszałek to nie ciekawy jegomość.
|
|
Jeszcze kiedyś ujadacze będziecie opowiadać swoim wnukom, że Górnik grał w extraklasie i bił się z najlepszymi.
Upss zapomniałem, że dla widzów z Łęcznej nie liczy się w jakiej klasie rozgrywkowej klub gra.
Buhahahaha
|
|
Panie redaktorze - sam nie odszedł tylko rozwiązano z nim umowę, po prostu zwolniono go za efekty pracy.
|
|
"Z powodu ogłoszonego przez nich bojkotu spotkania w Lublinie oglądała garstka widzów"
To ten bojkot ciągle trwa? Na stadionie w Łęcznej to chyba raz (wczoraj ) frekwencja przekroczyła 2 tys. a tak to pustki ...
|
|
czy on z po czy z psl????
|
|
znowu ZSL ze sztandarowym programem - "praca swoim ludziom"
|
|
Kiedyś BOLEK wygrywał duża kasę w TOTOLOTKA - wygrywał kiedy chciał...
|
|
Masakra z tym panem Kapelko,czekam na wybory po takich jajach głosujemy na PiS
|
|
Ale co Ty porównujesz 350 tysięczny Lublin do 20 tysięcznej Łęcznej? Co Ty porównujesz ekstraklasę do 1 ligi? Obecna forma sportowa też nie pomaga. Po to Kapelko z Żukiem przenieśli Górnik do Lublina bo liczyli, że wszyscy nagle tłumnie ruszą na Arenę i co mecz bedzie po 10 tysięcy ludzi a tu zdziwienie, frekwencja jeszcze gorsza niż w Łęcznej. Musisz być strasznie mocno ograniczony. Współczuję. |
|
Porównuję frekwencję na stadionie, przy czym jako frekwencję rozumiem liczbę kibiców oglądających mecz. Wg mnie na Arenę przychodziło więcej kibiców, choć było ich mało (chociaż pewnie na meczu z Piastem w Lublinie było mniej kibiców niż na meczu z Ruchem w Łęcznej). Chodzi mi o to, że po powrocie do Łęcznej kibicie nie ruszyli tłumnie na stadion. Wiem, że jestem ograniczony natomiast Twoje współczucie odbieram jako nieszczere. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|