Kto wpływowy tam mieszka do k.... nędzy. I kiedy k.... wyremontujecie wreszcie ul. Gwarków do ch... pana?
|
|
czy naprawdę artykuł dotyczy 110 metrów bieżących ulicy? powtarzam 110 metrów słownie: sto dziesięć???
Liczby w Łęcznej powalają: 50 wniosków OZE, 110 metrów ulicy co jeszcze?
|
|
Jeden Kosiarski i jak dla mnie o jednego za dużo. To miasto się stoczyło przez ostatnie lata.
|
|
czy naprawdę artykuł dotyczy 110 metrów bieżących ulicy? powtarzam 110 metrów słownie: sto dziesięć??? Liczby w Łęcznej powalają: 50 wniosków OZE, 110 metrów ulicy co jeszcze?Myśl bardziej optymistycznie, zakładając że nie jest to ulica jednokierunkowa to nam daje 220 (słownie: dwieście dwadzieścia metrów) ;) |
|
Myśl bardziej optymistycznie, zakładając że nie jest to ulica jednokierunkowa to nam daje 220 (słownie: dwieście dwadzieścia metrów) ;)Ty "ja", Ty sobie jaja robisz? ja dołożę że za 150tysi można zrobić jeszcze jedną koncepcję rewitalizacji czegoś |
|
Jeden Kosiarski i jak dla mnie o jednego za dużo. To miasto się stoczyło przez ostatnie lata.No faktycznie porównując 2002 i 2016 to się stoczyło z grajdoła w trochę znaczniej piękniejsze i doinwestowane. |
|
Ty "ja", Ty sobie jaja robisz? ja dołożę że za 150tysi można zrobić jeszcze jedną koncepcję rewitalizacji czegośA jak sądzisz Emotikon na końcu chyba to wyjaśnia |
|
No faktycznie porównując 2002 i 2016 to się stoczyło z grajdoła w trochę znaczniej piękniejsze i doinwestowane.Piękniejsze?! Buahahahahahaha. Mniej zieleni, więcej betonu i...fontanna. Jajcarz z ciebie. |
|
Piękniejsze?! Buahahahahahaha. Mniej zieleni, więcej betonu i...fontanna. Jajcarz z ciebie.Ile drzew posadziłas kicha tej wiosny? bo ja ponad 1000 sł/jeden tysiąc/ Trochę ładniejsza ta fontanna jak ten STARODRZEW ze spadajacymi konarami na głowy. Nikt na te drzewa nie wchodził w zimie ,a młodzież na choinkę wlazła. |
|
Rodzina byłego pseudoprawicowego starosty łęczyńskiego sie ustawia za żadów PISu .bratowa adaśa Niwińskiego a kolezanka Niewiadomskich i Biegaja zosatala kierownikiem KrUS w łecznej to nie jest nepotyzm? Pawlaku obudź się…. Rodzina na swoim…..
|
|
Jaki panie nepotyzm to KWALIFIKACJE.
|
|
Ile drzew posadziłas kicha tej wiosny? bo ja ponad 1000 sł/jeden tysiąc/ Trochę ładniejsza ta fontanna jak ten STARODRZEW ze spadajacymi konarami na głowy. Nikt na te drzewa nie wchodził w zimie ,a młodzież na choinkę wlazła.Buahahahahahahahhah...o w mordę...buahahahahahahaha. Pochwal się Guinness'owi. Kolejny jajcarz. Musiał ci taki konarek ostro przywalić w makówkę, że piszesz "coś takiego". |
|
Ile drzew posadziłas kicha tej wiosny? bo ja ponad 1000 sł/jeden tysiąc/ Trochę ładniejsza ta fontanna jak ten STARODRZEW ze spadajacymi konarami na głowy. Nikt na te drzewa nie wchodził w zimie ,a młodzież na choinkę wlazła.Hahahaha. A z której choinki ty się urwałeś pajacu? |
|
Buahahahahahahahhah...o w mordę...buahahahahahahaha. Pochwal się Guinness'owi. Kolejny jajcarz. Musiał ci taki konarek ostro przywalić w makówkę, że piszesz "coś takiego".No widzisz pamiętaj ze sztucznej choinki się boleśnie spada i poźniej pod czachą bałagan. Dobrze,że kable od świateł były w dobrej izolacji bo byś jeszcze doznał dodatkowych pieszczot. |
|
:) :) :)
żyjemy w jakims absurdzie
|
|
Przecież to ty jesteś pajac!!! A nie może być dwóch. Więc,,, wyluzuj pajacu.
|
|
sraty taty dupa w kraty. Kolejny debil się wymądrza.
|
|
brzydko
|
|
no a ja się zastanawiałam z tym KRUSem, skąd i kto? PSL - Rodzina na swoim, dobre :) |
|
widzicie co się dzieje na tej ulicy podczas deszczu?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|