Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Trzymamy kciuki:)
Odpowiedz
Miliona się nie da wygrać, bo pytania są nie tylko wiedzowe. Są np. pytania o jakieś sondaże, czy jakieś listy najbogatszych. Powinny być tylko wiedzowe pytania jak w "1 z 10". Wtedy była by szansa wygrać milion. Według mnie tutaj jest mniejsza szansa na milion niż w dawnych "Milionerach".
Odpowiedz
Ja pierniczę, no wielka sensacja, bo się dwójka ludzi do teleturnieju dostała.... Już naprawdę nie ma o czym pisać? Będą publikowana artykuły za każdym razem, gdy ktoś z województwa lubelskiego pojawi się w telewizji? Czekam na serię artykułów o zawodnikach "Jednego z dziesięciu" - przecież każdy z nich ma za sobą niesamowitą historię wartą upublicznienia w osobnym artykule... :(
Odpowiedz
Oby nie
Odpowiedz
Ja pierniczę, no wielka sensacja, bo się dwójka ludzi do teleturnieju dostała.... Już naprawdę nie ma o czym pisać? Będą publikowana artykuły za każdym razem, gdy ktoś z województwa lubelskiego pojawi się w telewizji? Czekam na serię artykułów o zawodnikach "Jednego z dziesięciu" - przecież każdy z nich ma za sobą niesamowitą historię wartą upublicznienia w osobnym artykule... :(
Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć  :(
Odpowiedz
Niestety, nie udało się. Uważam, że blamażem jednak była, przy całym szacunku dla sympatycznej skądinąd pary, nieznajomość najmłodszego miasta w Polsce - leżącego przecież w rodzinnym województwie zawodników. A tyle się o tym mówiło na przełomie roku.
Odpowiedz
A ja się cieszę że wystąpili nawet jeśli nie wygrali brawo Asia za odwagę następnym razem się uda szło wam świetnie...
Odpowiedz
  Zazdro? :D
Odpowiedz
  No to dlaczego jeszcze się nie leczysz?
Odpowiedz
Zazdro? :D
  A Ty ile wygrałeś w teleturniejach, frajerze? Sam zabłyśnij, zanim zaczniesz innych wyzywać.
Odpowiedz
  Zwykle o patologii pierwsi piszą ci, którzy sami żyją w patologicznym środowisku :D
Odpowiedz
  Zwykle o patologii pierwsi piszą ci, którzy sami żyją w patologicznym środowisku :D :D
Odpowiedz
  No to ja też Cię pocieszę - taką chorobliwą skłonność do kłamania też możesz wyleczyć ;)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...