Trzymamy kciuki:)
|
|
Miliona się nie da wygrać, bo pytania są nie tylko wiedzowe. Są np. pytania o jakieś sondaże, czy jakieś listy najbogatszych. Powinny być tylko wiedzowe pytania jak w "1 z 10". Wtedy była by szansa wygrać milion. Według mnie tutaj jest mniejsza szansa na milion niż w dawnych "Milionerach".
|
|
Ja pierniczę, no wielka sensacja, bo się dwójka ludzi do teleturnieju dostała.... Już naprawdę nie ma o czym pisać? Będą publikowana artykuły za każdym razem, gdy ktoś z województwa lubelskiego pojawi się w telewizji? Czekam na serię artykułów o zawodnikach "Jednego z dziesięciu" - przecież każdy z nich ma za sobą niesamowitą historię wartą upublicznienia w osobnym artykule... :(
|
|
Oby nie
|
|
Ja pierniczę, no wielka sensacja, bo się dwójka ludzi do teleturnieju dostała.... Już naprawdę nie ma o czym pisać? Będą publikowana artykuły za każdym razem, gdy ktoś z województwa lubelskiego pojawi się w telewizji? Czekam na serię artykułów o zawodnikach "Jednego z dziesięciu" - przecież każdy z nich ma za sobą niesamowitą historię wartą upublicznienia w osobnym artykule... :(Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć :( |
|
Niestety, nie udało się. Uważam, że blamażem jednak była, przy całym szacunku dla sympatycznej skądinąd pary, nieznajomość najmłodszego miasta w Polsce - leżącego przecież w rodzinnym województwie zawodników. A tyle się o tym mówiło na przełomie roku.
|
|
A ja się cieszę że wystąpili nawet jeśli nie wygrali brawo Asia za odwagę następnym razem się uda szło wam świetnie...
|
|
Ja pierniczę, no wielka sensacja, bo się dwójka ludzi do teleturnieju dostała.... Już naprawdę nie ma o czym pisać? Będą publikowana artykuły za każdym razem, gdy ktoś z województwa lubelskiego pojawi się w telewizji? Czekam na serię artykułów o zawodnikach "Jednego z dziesięciu" - przecież każdy z nich ma za sobą niesamowitą historię wartą upublicznienia w osobnym artykule... :(Zazdro? :D |
|
Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć :(No to dlaczego jeszcze się nie leczysz? |
|
Zazdro? :DA Ty ile wygrałeś w teleturniejach, frajerze? Sam zabłyśnij, zanim zaczniesz innych wyzywać. |
|
Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć :(Zwykle o patologii pierwsi piszą ci, którzy sami żyją w patologicznym środowisku :D |
|
Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć :(Zwykle o patologii pierwsi piszą ci, którzy sami żyją w patologicznym środowisku :D :D |
|
Nie chcę cię martwić, ale taką patologiczną zazdrość należy leczyć :(No to ja też Cię pocieszę - taką chorobliwą skłonność do kłamania też możesz wyleczyć ;) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|