Chyba Błażej Dyczewski ?
|
|
".... Na ten remont mieszkańcy Milejowa i okolicznych miejscowości czekali długie lata.." co niektórzy czekając te długie lata się nie doczekali, wstyd, droga wojewódzka i taki stan, ja pieprzę, to w afryce może mają lepsze
|
|
Ta droga miała być remontowana już w lecie, coś jednak nie wypaliło. Dzisiaj rano przy wjeździe do Milejowa od strony Łęcznej leżało sobie autko w rowie.... na pleckach. Miejmy nadzieję że je stamtąd sprzątną zanim zaczną remontować.
|
|
kiedy wreszcie zaczną przebudowę drogi nr 838. Może teraz Wójt Trawnik nie będzie oponował wycince tych starych, zagrażających bezpieczeństwu drzew rosnących wzdłuż tej drogi. Ludzie czekają z utęsknieniem na jej przebudowę, niech to dotrze do zwojów mózgowych m.in. Wójta Gminy Trawniki i Wójta Fajsławic. Niech urzędnicy nie blokują jej przebudowy.
|
|
prawie 100 baniek za 18 km drogi? kiedy to się zwróci z podatków w paliwie?...
|
|
bo ja wiem... |
|
Niestety sama jezdnia nie kosztuje drogo,ale infrastuktura towarzysząca krocie.Odwodnienie,przepusty,chodniki,ronda itd.itp. |
|
Super! Bardzo się cieszę
|
|
skąd wiesz że są utrudnienia w Trawnikach?
|
|
Ale coś dobrego spotkało mieszkańców od Biskupic do Łęcznej,tak trzymać Marszałku!!!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|