Czy górnik w mundurze galowym, może bawić się w jedymy z lubelskich klubów pod wpływem alkoholu?
|
|
niech zmienią sobie patrona ,ta baba zsyła im ciągle jakieś wypadki i tragedie ,już lepiej wziąć jakiegoś marxa lub engelsa
|
|
precz z górnikami, bo przez tych ze śląska klepiemy biedę, bo pomimo, że byli traktowani jak święte "krowy" to źle jeszcze im było
|
|
sami "górnicy" na tych fotkach. a gdzie są "dolnicy" ? ?
|
|
Przeciez jak w mundurze to nie znaczy ze nie pracuje na dole..
|
|
....a ja znam takich co to mieli wolną szychtę a do kościoła nie poszli. Dzwoniłem do sztygara to mnie opluł przez telefon. Będą mieli odwagę spotkać naszego Prezydenta i cieszyć się z wizyty w naszym mieście z reszta wszystkich uczciwych Polaków? A o sztygarze porozmawiam z odpowiednimi przedstawicielami! Dobrzy Polacy muszą robić za grosze bo te na etatach spijają wszelka śmietankę, ale nam dojścia nie dają. Wreszcie się to zmieni bo każdy ma takie same brzuchy i rodziny. Bóg honor i ojczyzna
|
|
Już naczelnik lenin mawiał "KAŻDEMU WEDŁUG POTRZEB".Żołądki wszyscy mamy jednakowe.To masz na myśli podwykonawco?
|
|
górnik bez sztygara to jak żołnierz bez oficera , więc nie mieszaj do tego Boga tylko idż do szkoły i też będziesz miał szansę zostać osobą dozoru . marsze ONR-u tego ci nie zapewnią
|
|
M. Fo.... no taki bur... że hejjj
|
|
Mordy (pardon twarze) w większości te same co roku zadowolone z odznaczeń.
W zeszłym roku szukali ludzi do zwolnień na siłę wypychali z zakładu młodych na umowach tymczasowych. A na tych zdjęciach połowa ludzi odbierająca ordery to kierownicy, nadsztygarzy i związkowcy z uprawnieniami emerytalnymi i dalej na etacie kopalni. Zero wstydu.
|
|
swąd komuny zmieszany ze związkami kończywszy na szlachcie = górnictwo
|
|
Dobre wieści dla górników :) górnik zarządza teraz lubelską onkologią
a co na to chorzy???
|
|
Tak jak za Komuny odznaczają się medalami...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|