Jeżeli autor tego artykułu weźmie swoje judaszowe pieniążki za pracę zleconego niech się chwilę zastanowić.
Dlaczego na przykład w takiej Bundeslidze na co drugim meczu rozwijają sektorów, odpalają race, nikt kibiców nie nazywa kibolami, nikt nie daje zakazów stadionowych nikt ich nie prowadza do sądu nikt nie zamyka stadionów.
Nikt nie piszę takich artykułów, myślenie nie boli zachęcam
|
|
Kim jest autor tego tekstu ??? Ma jakies imię i nazwisko. Chętnie wciągnę go na mój osobisty indeks autorów bałwanów, których nie czytam.
|
|
Jestem za tym żeby przez jedną kolejkę kibice nie przyszli na stadiony taki protest.
|
|
Kto nigdy nie był na młynie ten wogóle nie powinien się wypowiadać.
Dla nich to że nosimy barwy i na każdym meczu piłujemy mordy to już pseudokibic. Jeśli na młyn chodzi ze mną mój syn który ma 10 lat i od 6 lat jeździ zemną na mecze na młynie kibicuje całym sercem i nie raz brał udział przy oprawach a w szkole jest wzorowym uczniem to oznacza że też jest kibolem lub pseudokibicem bo bierze w tym udział
|
|
Tak naprawdę to wszyscy na tej trybunie trzymali tą sektorówkę, więc dlaczego każdy z tej trybuny nie mają postawionych zarzutów za ten ,,zuchwaly proceder''. Jak zwykle policja idzie na łatwiznę i na siłę wskazuje przypadkowe osoby które nie mają nic wspólnego z całą akcją. PA RA NO JA.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|